Naši nastupi

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

4. 6. 2024. u 11:49,
Mate Puljiz

2.6.2024.

Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije i crkva sv. Vlaha, Dubrovnik

U nedjelju, trećega dana turneje u Dubrovniku, imali smo dva službena i jedan neslužbeni - prigodni nastup. Prvi je bio u 10 sati u Katedrali Gospe Velike Dubrovnik gdje smo pjevali na sv. Misi koju je predslavio katedralni župnik don Marin Lučić, i nakon iste održali kratki koncert duhovne glazbe. Zatim smo u 12 sati pjevali sv. Misu i održali kratki koncert duhovne glazbe u Zbornoj crkvi sv. Vlaha.

Veličanstvena misa skladatelja don Lorenza Perosija, napisana za potrebe papinskog zbora Sikstinske kapele u Rimu i za pontifikalne papinske mise, odzvanjala je u predivnim prostorima obje dubrovačke crkve uz brojne druge skladbe! Vjernici i publika su bili itekako oduševljeni te su popratili naš koncertni dodatak srdačnim pljeskom. Oba nastupa oplemenili su i naši solisti: psalmist Luka Kljajić te Dario Vrbaslija, Duje Ćubelić, Domagoj Žokalj i Vedran Knežević uz orguljsku pratnju Nikole Sebastiana Jambrošića. Na kraju koncerta, i u katedrali i u crkvi sv. Vlaha, počastili smo zaštitnika grada Dubrovnika izvodeći Himnu svetoga Vlaha, dirigenta i skladatelja maestra Rada degl’ Ivellia, koju je prisutna publika pratila na nogama, kako je to i običaj kod izvođenja ove himne.

Nakon nastupa u crkvi sv. Vlaha, napravili smo na stepenicama nekoliko zajedničkih fotografija, a veliki broj okupljenih izmamio je od nas dva spontana dodatka: Zajčev "U boj, u boj" i Fiov "U našeg Marina".

Svima od srca hvala koji su nas na ovoj turneji podržali: Dubrovačkoj biskupiji, napose don Marinu Lučiću i generalnom vikaru msgr. Ivici Pervanu, Gradu Dubrovniku i napose gospođi Julijani Antić Brautović, gradu Zagrebu, Dubrovačkim muzejima, napose ravnateljici Ivoni Michl, Ministarstvu kulture i medija RH i napose ministrici Nini Obuljen Koržinek.

Vratit ćemo se opet!

ARS CHORALIS - koncert svjetovne glazbe

ARS CHORALIS - koncert svjetovne glazbe

4. 6. 2024. u 11:46,
Mate Puljiz

1.6.2024.

Atrij Kneževa dvora, Dubrovnik

U subotu smo u 21 sat u atriju Kneževa dvora održali drugi koncert na dubrovačkoj turneji. Program je, za razliku od prvog koncerta, bio sastavljen od djela iz svjetovnog repertoara našeg zbora, osim dviju uvodnih skladbi. Uz srdačan i oduševljeni pljesak publike, izveli smo raznoliki niz skladbi. Posebno nam je bilo drago izvesti skladbe prisutnog skladatelja Krešimira Magdića: "Sušna zikva" i "Sutra će te ponit". Za tako sjajnu publiku, na bis smo izveli još pet dodatnih skladbi! Zaista je to bila prava umjetnost pjevanja, i za nas i za sve okupljene! Bravo svim našim članovima kao i solistima: Dariju Vrbasliji, Noi Milinu i Luki Kljajiću, te Nikoli Sebastianu Jambrošiću koji nas je pratio na klaviru u dvije skladbe.

Snimku koncerta možete pogledati na našem Facebook profilu.

MUSICA SACRA - koncert duhovne glazbe

MUSICA SACRA - koncert duhovne glazbe

4. 6. 2024. u 11:42,
Mate Puljiz

31.5.2024.

Franjevačka crkva Male Braće, Stradun, Dubrovnik

U petak, prvog dana turneje u Dubrovnik, u fantastičnom ambijentu velebne franjevačke crkve Male Braće na Stradunu u Dubrovniku održali smo cjelovečernji koncert s repertoarom sakralne glazbe. Vrlo produhovljeno i lijepo pjevanje odjekivalo je ovim starodrevnim prostorom kulture i duhovnosti Dubrovnika. Iako umorni od puta i noćne vožnje, izveli smo zahtjevan program uz sjajne soliste: Darija Vrbasliju, Vedrana Kneževića, Domagoja Žokalja i Duju Ćubelića, a uz orgulje nas je pratio Nikola Sebastian Jambrošić. Cantare bis orare!

7. godišnji koncert

7. godišnji koncert

4. 6. 2024. u 11:40,
Mate Puljiz

23.5.2024.

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Naš 7. godišnji koncert tradicionalno smo održali u predvorju FER-a pred brojnom publikom među kojima su bili i brojni glazbenici, dirigenti, skladatelji, dekani i bivši dekani, te predstavnici akademske zajednice i grada Zagreba.

Ovogodišnje gošće koncerta bile su fantastične pjevačice Ženskog zbora Sklad Bakar na čelu s odličnom dirigenticom Nadom Matošević.

Predivna atmosfera, dugotrajni pljesak iza gotovo svake izvedbe, šarolik i vrlo zahtjevan repertoar koji su članovi zbora zaista sjajno izveli uz odlična sola naših redovitih članova i solista Darija Vrbaslije, Marka Matijaščića i Noe Milina te uz glasovirsku pratnju također našeg redovitog člana Nikole Sebastiana Jambrošića.

Ovogodišnji zborski laureati koji su dobili priznanje za 5 godina kontinuiranog sudjelovanja u zboru su Davor Pavlović i Dominik Milde.

Kroz program nas je divno vodila ovogodišnja voditeljica Klara Janota. Hvala i Danijelu Iveti na plakatu i vizualima za koncert.

Snimku koncerta možete pogledati na našem Facebook profilu.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

14. 5. 2024. u 09:04,
Mate Puljiz

12.5.2024.

Hrvatska katolička župa sv. Nikole Tavelića i sv. Antuna Padovanskoga, Rotterdam, Nizozemska

Drugi koncert naše nizozemske turneje održali smo u Rotterdamu, gdje smo u Hrvatskoj katoličkoj župi sv. Nikole Tavelića održali liturgijski nastup, te nakon toga koncert duhovne glazbe u samoj crkvi. Uslijedio je i kratki koncert odabranih svjetovnih skladbi u obližnjoj dvorani pastoralnog centra. Akademski muški zbor FER-a još jednom je sjajno nastupio, a oduševljena je bila i izuzetno brojna naša zajednica, kao i naši nizozemski prijatelji Gabrielle Amsterdam i Signe Kanniainen, te cijela delegacija iz našeg Veleposlanstva u Haagu. Velika hvala našem domaćinu dr. fra Eduardu, kao i svima u HKM koji su za nas pripremili bogati ručak i obdarili nas raznim darovima.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

14. 5. 2024. u 09:03,
Mate Puljiz

11.5.2024.

Onze Lieve Vrouwekerk, Amsterdam, Nizozemska

Prvi koncert naše nizozemske turneje održali smo u monumentalnoj neogotičkoj crkvi Onze Lieve Vrouwekerk u centru Amsterdama. Njena arhitektura, vrhunska akustika te srdačan prijem naših nizozemskih domaćina, a napose vrlo pažljiva i oduševljena publika učinili su nas sretnima i iznimno inspiriranima da izvedemo naš program u tako lijepom okruženju.

I ovaj put su članovi zbora pokazali da mogu bolje, ljepše i nadahnutije pjevati, uz sjajnu orguljašku pratnju našeg člana Nikole Sebastijana Jambrošića te naših solista Darija Vrbaslije, Luke Kljajića, Vedrana Kneževića, Domažaja Žoklja i Duje Ćubelića.

17. natjecanje hrvatskih pjevačkih...

17. natjecanje hrvatskih pjevačkih zborova

6. 5. 2024. u 22:07,
Mate Puljiz

4.5.2024.

Mala dvorana KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb

U ukupnom poretku raznih natjecateljskih kategorija 17. natjecanja hrvatskih pjevačkih zborova, među 14 zborova i vokalnih ansambala, OSVOJILI SMO ZLATO 🥇 s najvećim ukupnim brojem bodova! Time smo osvojili i TITULU APSOLUTNOG POBJEDNIKA OVOG NATJECANJA kojeg s velikim zadovoljstvom  dijelimo s puno starijim i iskusnijim zborom iz Čakovca, Pjevačkim zborom Josip Štolcer Slavenski koji je kao i mi osvojio maksimalnih 100 bodova.

Ovo je ujedno i naše dvanaesto (12) ZLATO u samo 8 godina od osnutka našega zbora! 😍

Čestitamo i svim drugim zborovima na osvojenim brončanim, srebrnim i zlatnim plaketama, a posebno našim kolegicama s FER-a Ženskom vokalnom ansamblu REZONANCI s voditeljicom Ivom Jarić Bremec na osvojenom srebru!

Svečanost instalacije počasnih...

Svečanost instalacije počasnih članova Družbe "Braća Hrvatskoga Zmaja"

6. 5. 2024. u 21:25,
Mate Puljiz

29.4.2024.

Kula nad Kamenitim vratima, Zagreb

Nastupili smo na svečanosti instalacije dva nova počasna člana Družbe "Braća Hrvatskoga Zmaja": dr. sc. Ivana Mirnika, te markiza Gordija Frankopana (Frangipane) furlanskog ogranka obitelji Frankopan. Izveli smo skladbe Ivana pl. Zajca i Ivana Muhvića koji su oboje bili članovi Družbe.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

22. 4. 2024. u 13:19,
Mate Puljiz

21.4.2024.

Crkva bl. Ivana Merza, Slatina

Na drugi dan prve ovogodišnje koncertne turneje u Slatini pjevali smo nedjeljnu svetu misu u župnoj crkvi bl. Ivana Merza nakon koje smo održali koncert duhovne glazbe.

Posebno hvala našem redovitom članu i prvom zamjeniku dirigenta Nikoli Sebastianu Jambrošiću na orguljskoj pratnji, naročito tijekom izvedbe zahtjevne, ali predivne Misse Cerviane Lorenza Perosija, kao i solistima Dariju Vrbasliji (Slatinčaninu koji je ujedno bio i glavni organizator ove turneje) Luki Kljajiću, Domagoju Žokalju, Vedranu Kneževiću i Ivanu Timku.

Pokrovitelji nastupa u Slatini bili su Ministarstvo kulture i medija RH, gradovi Zagreb i Slatina, Pučko otvoreno učilište Slatina i Župa sv. Josipa Slatina.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

22. 4. 2024. u 13:13,
Mate Puljiz

20.4.2024.

Crkva sv. Josipa, Slatina

Na prvi dan prve ovogodišnje koncertne turneje u Slatini pjevali smo večernju svetu misu u župnoj crkvi sv. Josipa nakon koje smo održali koncert duhovne glazbe.

Veliko hvala našem članu i solistu Dariju Vrbasliji, Slatinčaninu koji je na sebe preuzeo glavni dio organizacije koncerata u Slatini. Hvala i slatinskim župnicima i svima s kojima je Dario dogovarao gostovanje.

Pokrovitelji nastupa u Slatini bili su Ministarstvo kulture i medija RH, gradovi Zagreb i Slatina, Pučko otvoreno učilište Slatina i Župa sv. Josipa Slatina.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

10. 4. 2024. u 17:41,
Mate Puljiz

8.4.2024.

Crkva Navještenja Gospodinova, Vrbani, Zagreb

U crkvi Navještenja Gospodinova, na sam dan ovogodišnje liturgijske proslave Blagovijesti ili Navještenja Gospodinova, premijerno smo izveli veliku misu Messa A Tre Voci (Cerviana) papinskog skladatelja i dirigenta zbora Sikstinske kapele don Lorenza Perosija (1872.-1956.), uz solo Darija Vrbaslije i orguljsku pratnju Nikole Sebastiana Jambrošića. Ova veličanstvena misa kod nas nije bila izvedena već više desetljeća, još od doba velikih zagrebačkih katedralnih zborovođa Albe Vidakovića i Mihe Demovića. Uz nju smo izveli i brojne druge skladbe iz opusa Domenica kardinala Bartoluccija kao i skladbe Albe Vidakovića i Mihe Demovića.

Hvala našem članu Dariju Vrbasliji na odličnoj organizaciji ovoga nastupa!

Lorenzo Perosi: Messa A Tre Voci (Cerviana)

Gospode Duša
Zdravo Tilo
Regina Caeli
Missus Venit
O Sacrum
Ave Verum
Otče Naš
Soon Ah Will Be Done
Slavopjev

9. Dentakl

9. Dentakl

9. 4. 2024. u 11:50,
Mate Puljiz

4.4.2024.

Kulturni centar Travno, Zagreb

Gostovali smo na 9. Dentaklu, kulturnom spektaklu studenata dentalne medicine. Program je bio raznolik, od zborskog do solo pjevanja, od glume do dječjih nastupa, od recitacija do plesa na svili.

Priredbu je pod vodstvom našeg maestra Josipa degl' Ivellija, uz glasovirsku pratnju našeg Nikole Sebastiana Jambrošića, otvorio Pjevački zbor Z(U)BOR Stomatološkog fakulteta koji je u ovoj akademskoj godini nakon desetljeća postojanja kao ženski ansambl prerastao u mješoviti vokalni ansambl.

Mi smo pak prije službenog nastupa zahvalili na dugogodišnjoj suradnji dekanici Stomatološkog fakulteta prof. dr. sc. Zrinki Tarle uz buket cvijeća i posebnu pjesmu Dobra večer uzorita!

Napomenimo i da je događaj imao humanitarni karakter budući da je prihod od karata bio namijenjen za pomoć djeci s malignim oboljenjima iz udruge Krijesnica.

Spomen kolokvij i misa na prvu...

Spomen kolokvij i misa na prvu godišnjicu smrti don Mihe Demovića

26. 3. 2024. u 16:42,
Mate Puljiz

18.3.2024.

Nadbiskupijski pastoralni institut, Zagreb

Obilježili smo prvu godišnjicu smrti velikog hrvatskog muzikologa, skladatelja, zborovođe, svećenika don Mihe Demovića. Spomen kolokvij održan je u dvorani Vijenac Nadbiskupijskog pastoralnog instituta na Kaptolu, nakon čega je u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca služena sv. Misa.

Otkrivanje i blagoslov spomen ploče...

Otkrivanje i blagoslov spomen ploče blaženom Ivanu Merzu

20. 2. 2024. u 12:13,
Mate Puljiz

17.2.2024.

Glavna zgrada Knjižnica grada Zagreba, Zagreb

Prisustvovali smo kratkoj svečanoj ceremoniji otkrivanja i blagoslova spomen ploče hrvatskom intelektualcu, piscu, doktoru znanosti, blaženiku Ivanu Merzu u zgradi u kojoj je živio zadnjih devet godina svoga života. Spomen ploču, rad akademskog kipara Petra Ćuje s reljefom pok. akademskog kipara i svećenika, isusovca p. Marijana Gajsaka postavili su Družba “Braća Hrvatskoga Zmaja” i Postulatura za kanonizaciju bl. Ivana Merza, a zajednički otkrili Veliki meštar Družbe prof. dr. sc. Mislav Grgić i postulator prof. dr. sc. Pater Božidar Nagy SJ. Izveli smo skladbe Miha Demovića: Zdravo Tilo i veličanstveni Slavopjev Ivana pl. Zajca.

Više
Božićni koncert Družbe "Braća...

Božićni koncert Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja"

21. 12. 2023. u 12:10,
Mate Puljiz

20.12.2023.

Kula nad Kamenitim vratima, Zagreb

Nastupili smo na tradicionalnom XXVII. koncertu Družbe "Braća Hrvatskoga Zmaja" u sjedištu Družbe, Kuli nad Kamenitim vratima u Zagrebu. U prepunoj svečanoj, viteškoj dvorani koju je u ovom obliku uredio 1938. godine arhitekt Juraj Denzler, Zmaj od Harmice, ispunjenoj do posljednjega mjesta, okupilo se oko 130 članova Družbe, prijatelja i sudionika koncerta. Nastupili smo s posebno biranim repertoarom duhovne i svjetovne glazbe, od adventskih i božićnih napjeva do domoljubne tematike, pritom oživljujući glazbom i povijest Kule izvedbom skladbe Gjure Prejca, Zmaja Ratkajskoga, PEHARČEK MOJ, koja je i praizvedena upravo u Kuli, tada uz dirigentsko vodstvo samog skladatelja i solo Toše Lesića.

U programu su se našli i drugi skladatelji zmajevi; Ivan pl. Zajc Zmaj Podtrsatski i Ivan Muhvić Zmaj Riječanin, a solo dionice pjevali su Lidija Horvat Dunjko Zmajica Zagorska IV. i Dario Vrbaslija uz glasovirsku pratnju Nikole Sebastiana Jambrošića Zmaja Donjomeđimurskog i Antonija Marijića.

Nakon koncerta uslijedio je prigodni program uz blagoslov 25 novih Družbinih stjegova koje je blagoslovio Pater Božidar Nagy SJ Zmaj od Slavonskoga Broda, a prigodne riječi uputili su i članovi uprave Družbe; Željko Heimer Meštar obredničar i Veliki meštar Mislav Grgić.

FER-ov božićni afterwork party

FER-ov božićni afterwork party

21. 12. 2023. u 12:00,
Mate Puljiz

19.12.2023.

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Otvorenje izložbe "Ususret 150....

Otvorenje izložbe "Ususret 150. godišnjici – Matija Mesić, prvi rektor Sveučilišta u Zagrebu"

14. 12. 2023. u 21:38,
Mate Puljiz

13.12.2023.

Knjižnica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb

Nastupili smo na otvorenju izložbe "Ususret 150. godišnjici – Matija Mesić, prvi rektor Sveučilišta u Zagrebu" u auli knjižnice Filozofskog fakulteta. Izložba je otvorena u susret 150 godina od utemeljenja modernog Sveučilišta u Zagrebu (1874. - 2024.). Izveli smo glazbu iz toga vremena, tri skladbe Ivana pl. Zajca: PIEV HRVATSKIH DJAKA, SLAVOPJEV i U BOJ, U BOJ. Pri tome je PIEV HRVATSKIH DJAKA ovime vjerojatno izveden tek drugi put u povijesti, a ovo je svakako njena prva suvremena (pra)izvedba. Zajc je PIEV skladao na tekst Augusta Šenoe 7. rujna 1874., a bila je praizvedena je kod otvorenja Sveučilišta 24. listopada iste godine.

Pred velikim brojem okupljenih profesora, studenata, alumnija i članova akademske zajednice, pred veleposlanicima Njemačke i Češke, te pred našim rektorom prof. dr. sc. Stjepanom Lakušićem, odzvanjali su gromki glasovi duhovne i nadasve hrvatske domoljubne glazbene baštine 19. stoljeća.

Posebno hvala na pozivu gospođi Steli Kos iz knjižnice kao i dekanu Filozofskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Domagoju Tončiniću.

Koncert duhovne glazbe

Koncert duhovne glazbe

5. 12. 2023. u 13:24,
Mate Puljiz

2.12.2023.

Kapela Srca Isusova, Lonjica

Uoči prve adventske nedjelje, a na poziv i u organizaciji Udruge za promicanje kulture "DUD" i Marka Antolkovića, održali smo adventski koncert u Lonjici. Prekrasna atmosfera, ispunjena kapela, srdačna publika koja je s velikim razumijevanjem i pažnjom pratila koncert, učinili su ovu večer nezaboravnom za naš zbor. Svi su pjevali, i izvođači i publika, u srcu i u duhu. Hvala svima! Bila je to prava ispjevana molitva za sve nas kao i za one kojih više nema među nama.

Cantare bis orare!

Koncert povodom 20 godina Ženskog...

Koncert povodom 20 godina Ženskog pjevačkog zbora Češka beseda Daruvar

20. 11. 2023. u 15:43,
Mate Puljiz

4.11.2023.

Češki narodni dom, Varaždin

Zahvaljujući našem višegodišnjem članu i solistu Dominiku Mildeu, nastupili smo na svečanom koncertu povodom proslave 20 godina Ženskog pjevačkog zbora Češka beseda Daruvar.

Bio je to zaista predivan događaj, pun emocija i ljubavi, odlično organiziran, a nama je bila velika čast nastupiti na ovoj proslavi u punoj, akustički odličnoj dvorani Češkog narodnog doma u Daruvaru.

3. Zuberfest

3. Zuberfest

6. 11. 2023. u 15:00,
Mate Puljiz

4.11.2023.

Hrvatsko narodno kazalište, Varaždin

YouTube Slavopjev, Soon ah will be done, Zvona moga grada

Nastupili smo u prekrasnoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu povodom 3. Zuberfesta, festivala zborskog pjevanja u čast varaždinskog glazbenog pedagoga, dirigenta i glazbenika Marijana Zubera. Nastupilo je 5 zborova uključivši i domaćine i organizatore zbor Kapela Paulina Warasdin koji su svojim sjajnim nastupom, uz muzikalnu i virtuoznu pratnju na glasoviru Davida Vukovića, otvorili ovo treće izdanje festivala.

Hvala od srca organizatorima, a posebno Vesni Kušćer Čisar i Zdenku Kušćeru, na pozivu.

Sveta Misa na blagdan Svih Svetih na...

Sveta Misa na blagdan Svih Svetih na Mirogoju

2. 11. 2023. u 10:37,
Mate Puljiz

1.11.2023.

Crkva Krista Kralja, Mirogoj, Zagreb

Susret YouTube

Na svetkovinu Svih Svetih u 16 sati na Mirogoju pred crkvom Krista Kralja, uz izravan televizijski i radijski prijenos, imali smo čast po četvrti put za redom i po prvi put uz novog zagrebačkog nadbiskupa msgr. Dražena Kutlešu liturgijskim pjevanjem pratiti sv. Misu. Posebno hvala našim psalmistima Luki Kljajiću i Dariju Vrbasliji te orguljašu Nikoli Sebastianu Jambrošiću.

Nakon sv. Mise smo imali priliku susresti se ne samo s nadbiskupom nego i s velikim prijateljem zbora Nj. E. apostolskim nuncijem u RH, nadbiskupom Giorgiom Linguom.

56. Susret hrvatskih pjevačkih zborova

56. Susret hrvatskih pjevačkih zborova

16. 10. 2023. u 13:32,
Mate Puljiz

14.-15.10.2022.

Novigrad

Susret YouTube

Revijalni program YouTube

 

Na 56. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu osvojili smo ZLATO i NAGRADU ZA NAJBOLJU IZVEDBU SKLADBE SUVREMENOG IZRIČAJA, skladatelja Alana Kljaića TRISTIS EST ANIMA MEA! U natjecateljskom dijelu izveli smo još i SLAVOPJEV Ivana pl. Zajca i BRK SE SMEŠI Mladena Pozajića! Na ovom državnom natjecanju sudjelovali smo šestu godinu zaredom kao predstavnici tj. najbolji zbor grada Zagreba.

U samo sedam i pol godina od utemeljenja zbora ovo je naše 11. ZLATO. 🥇

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

12. 6. 2023. u 13:45,
Mate Puljiz

11.6.2023.

Bazilika sv. Antuna Padovanskog, Sveti Duh, Zagreb

Koncertnu sezonu 2022./23. završili smo s dva nastupa u Bazilici sv. Antuna Padovanskog, drugoga dana trodnevnice sv. Antunu. Prvo animirajući liturgijsko pjevanje od 19 sati, a zatim i koncertom duhovne glazbe od 20 sati. U prepunoj bazilici bio je užitak i ljepota pjevati uz nove veličanstvene orgulje na kojima nas je suvereno i inspirativno pratio nas član Nikola Sebastian Jambrošić.

Hvala od srca misniku fra Vladimiru Vidoviću koji je nakon mise tako lijepo najavio naš koncert, a nadasve hvala fra Ivanu M. Lotaru, župniku i rektoru bazilike, koji je još u listopadu 2022. rezervirao naš zbor za ovaj nastup.

Završili smo sezonu na najljepši način, uz predivan nastup i koncert na kojemu se osjetilo da svaki član daje sve od sebe. Posebno ističemo naše vrijedne soliste: Dario Vrbaslija, Luka Kljajić, Vedran Knežević, Domagoj Žokalj i Luka Džalto.

Nakon koncerta smo bili pozvani u samostanski klaustar gdje su nam fratri ponudili predivnu i preukusnu večeru, a do kasnih sati nastavili smo s pjesmom i radošću ukupnog susreta. Hvala svima! Vidimo se ponovno!

P.S. Dostupna je i snimka nastupa.

Nastup povodom 175. obljetnice...

Nastup povodom 175. obljetnice hrvatske trobojnice

7. 6. 2023. u 16:20,
Mate Puljiz

5.6.2023.

Kula nad Kamenitim vratima, Zagreb

Nastupili smo u sjedištu Družbe Braća Hrvatskog Zmaja na svečanosti predstavljanja nove prigodne poštanske marke Hrvatske zastave izdane na Dan hrvatske zastave, 5. lipnja, a povodom obilježavanja 175. obljetnice hrvatske trobojnice.

Na predstavljanju su nadahnuto govorili Veliki meštar Družbe prof. dr. sc. Mislav Grgić, akademkinja Željka Ćorak i pukovnik i Meštar obredničar Družbe Željko Heimer.

Nastup na svečanoj sjednici Gradske...

Nastup na svečanoj sjednici Gradske skupštine povodom Dana grada Zagreba

31. 5. 2023. u 17:41,
Mate Puljiz

31.5.2023.

Stara gradska vijećnica, Zagreb

Prigodnim nastupom u 11 sati, otvorili smo svečanu sjednicu Gradske skupštine povodom Dana grada Zagreba u gornjogradskoj Staroj gradskoj vijećnici.

Čast nam je bila uveličati Dan grada Zagreba pred najvišim predstavnicima gradske i državne vlasti, crkvenih i kulturnih te znanstvenih i društvenih institucija. U kulturnom programu uz nas su nastupili Zagrebački solisti te djevojački zbor Zvjezdice.

46. susreti zagrebačkih glazbenih...

46. susreti zagrebačkih glazbenih amatera

31. 5. 2023. u 13:49,
Mate Puljiz

27.5.2023.

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Na 46. susretima zagrebačkih glazbenih amatera - selekcijskoj smotri zborova i malih vokalnih ansambla (selektor Ivan Josip Skender) šestu godinu za redom ćemo kao najbolji zbor grada Zagreba u kategoriji ZBOROVA predstavljati grad Zagreb na 56. državnom natjecanju Hrvatskog sabora kulture u Novigradu Istarskom 14. i 15. listopada 2023.

Ovogodišnja Pravila su nešto složenija te se program morao sastojati od samo tri skladbe (u trajanju od 8 do 10 minuta) od kojih jedna mora biti iz razdoblja od renesanse do romantizma, druga živućeg hrvatskog skladatelja, ali suvremenog glazbenog izričaja te treća slobodnog izbora s dodatkom još jedne skladbe za revijalni dio programa. Pripremili smo:

 1. Ivan pl. Zajc (1832. - 1914.): SLAVOPJEV;
 2. Alan Klajić (1991.): TRISTIS EST ANIMA MEA;
 3. Mladen Pozajić (1905. - 1979.): BRK SE SMEŠI;
 4. Carl Orff: IN TABERNA iz kantate CARMINA BURANA (za revijalni dio).

VI. godišnji koncert

VI. godišnji koncert

31. 5. 2023. u 13:11,
Mate Puljiz

26.5.2023.

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Prepuno predvorje FER-a i glazbena čarolija ispunili su nam srca i došli kao kruna ove vrlo uspješne sezone 2022./23.

Naš 6. godišnji koncert su uveličale drage nam gošće iz Štrigove, Ženska vokalna skupina Stridonne pod vodstvom dirigentice Nore Nemec, dok je program sjajno vodio dr. sc. Siniša Kovačić.

U prepunoj dvorani oduševljenje i ovacije, uz podršku dekana i prodekana s više fakulteta, uglednih gostiju, predstavnika grada Zagreba, dirigenata, skladatelja, profesora muzičkih akademija te drugih uglednika iz znanosti i kulture. Poseban gost našega koncerta, kojim je bio vidno oduševljen, bio je Njegova Ekscelencija nadbiskup Giorgio Lingua, papinski nuncij u RH i doajen diplomatskog zbora u RH.

Hvala svim članovima zbora, napose vokalnim solistima: Dariju Vrbasliji i Luki Kljajiću te Luki Džaltu, Domagoju Žokalju i Vedranu Kneževiću, kao i instrumentalnim solistima i pratiteljima Antoniju Marijiću i Dominiku Mildeu. Hvala svima koji su tjednima tehnički i organizacijski pomagali i marljivo radili na pripremi ovog koncerta, a napose tajniku zbora Marku Matijaščiću te prefektu Zbora Kristijanu Jambrošiću.

Posebna čast nam je bila praizvesti skladbu posvećenu našem zboru Tristis est anima mea, briljantnog skladatelja Alana Kljaića. Hvala mu od srca!

Presretni smo i jer smo tijekom koncerta predstavili naš drugi CD koji je iz tiska izašao prije nekoliko dana ELEKTRO GREGORIANA.

Bila je to večer za pamćenje! Večer pjesme iz srca uz najviše glazbene tehničke i vokalne standarde! I kao što je rekao nakon koncerta maestro Tomislav Uhlik: "Ovakav muški zbor Zagreb nema već 70 godina." Rečenica je to koja nas obvezuje biti i ostati takvi, predani glazbi i glazbenoj umjetnosti do srži, jer jedino tako nastaju velika djela!

Izvedba Carmine Burane povodom dana...

Izvedba Carmine Burane povodom dana grada Pule

9. 5. 2023. u 18:04,
Mate Puljiz

4. 5. 2023.

Forum, Pula

Pod dirigentskom palicom maestra Domenika Briškog, a u suradnji s Akademskim mješovitim zborom Muzičke akademije Sveučilišta u Puli te Dječjim zborom KAP PZM “Josip Kaplan” iz Rijeke s dirigenticom Doris Kovačić i Dječjim zborom GŠ Ivana Matetića Ronjgova u Puli s dirigenticom Suzanom Goldin, izveli smo Carminu Buranu na forumu u Puli povodom dana grada Pule!

Zaista je divno doživjeti tako sjajnu energiju i glazbenu čaroliju koju je dao ovaj veliki ansambl sastavljen od oko 140 izvođača koji su se upoznali tek 24 sata ranije.

Nadasve sigurnu, muzikalnu i preciznu pratnju, stvarajući tonsku čaroliju velikoga orkestra dali su izvanredni pijanisti Vesna Ivanović Ocwirk i Robert Batelić uz razigrani ansambl udaraljki pod vodstvom Vedrana Vojnića.

Kruna naše izvedbe zasigurno pripada solistima i to kristalnom anđeoskom sopranu Antonije Dunjko te uvjerljivom i karakternom kontratenoru Marka Antolkovića, ali svakako i najzahtjevnijoj solističkoj dionici ovoga djela baritonu Roberta Kolara koji je jednostavno briljirao ne samo u glazbenom smislu već i u karakternom! Bravo, bravo, bravo za sve!

Na kraju, zahvala osobi koja nas je okupila, vjerujem ne samo ovaj put već još puno puta, a to je maestro Domeniko Briški uz potporu dekana Muzičke akademije Sveučilišta u Puli Dražena Košmerla.

Nastup povodom Međunarodnog praznika...

Nastup povodom Međunarodnog praznika rada

2. 5. 2023. u 15:00,
Mate Puljiz

1. 5. 2023.

Park-šuma Maksimir, Zagreb

Održali smo prigodni koncert povodom Međunarodnog praznika rada, a u organizaciji i na poziv grada Zagreba, na velikoj pozornici u Maksimiru pred više stotina slušatelja koji su nas iz pjesme u pjesmu pratili ovacijama!

Hvala na pozivu i odličnoj organizaciji našega nastupa Nevenki Weissmann i Davoru Ivanovu te voditelju Frani Ridjanu koji nas je spektakularno najavio!

Bio je užitak pred tolikom publikom nastupiti s našim raznolikim programom. Imalu smo priliku susresti se i fotografirati s legendom zabavne glazbe Zdenkom Kovačiček kojoj smo zapjevali skladbu Mahalije Jackson uz Zdenkin komentar: NAJBOLJI STE! 😎

Koncert duhovne glazbe

Koncert duhovne glazbe

4. 4. 2023. u 15:32,
Mate Puljiz

2.4.2023.

Katedrala Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić

Na Cvjetnicu smo održali koncert duhovne glazbe u organizaciji Gospićko-senjske biskupije. Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Posebnu zahvalnost dugujemo prečasnom Mišelu Grguriću na inicijativi i organizaciji te biskupu ordinariju msgr. Zdenku Križiću.

Hvala sjajnoj i probranoj publici koja nas je motivirala i pažljivo pratila u našim izvedbama od mirnoće i sabranosti gregorijanskih korala na početku koncerta preko antologijskih skladbi duhovne baštine Mihe Demovića, Albe Vidakovića, Domenica kardinala Bartoluccija i drugih do raspjevanosti i virtuoznosti skladbi Ivana Zajca, Borisa Papandopula i Williama L. Dawsona.

Besprijekoran doprinos ukupnosti koncertnog nastupa dali su i naši solisti: prof. Nikola Sebastian Jambrošić za orguljama te vokalni solisti: Dario Vrbaslija, Luka Kljajić, Luka Džalto, Domagoj Žokalj i Vedran Knežević.

Hvala svima, hvala Gospiću i vratit ćemo se opet!

Od studenata s ljubavlju

Od studenata s ljubavlju

24. 3. 2023. u 17:58,
Mate Puljiz

21.3.2023.

Dom za starije osobe Park, Zagreb

Na prvi dan proljeća održali smo humanitarni koncert u Domu za starije osobe Park u Zagrebu na Jordanovcu. Posebna zahvalnost za poziv, trud, upornost i suorganizaciju ide korisniku Doma prof. dr. sc. Dragutinu Pavličeviću (92) jednom od najistaknutijih hrvatskih povjesničara i zasigurno najvećem živućem povjesničaru kod nas. Također zahvaljujemo na sjajnoj suradnji i organizaciji ravnateljici Doma gospođi Nataši Koražija te socijalnim radnicama Snježani Božić i Zorani Stevanović, kao i drugim djelatnicima Doma koji su nam pripremili i fantastičnu večeru i divne poklone.

Ipak, najveća zahvala s naše strane ide korisnicima Doma koji su u velikom broju nazočili našem koncertu te ga pratili srdačnim pljeskom od početka do samih ovacija na kraju. U ovom glazbenom susretu različitih generaciji bili smo jedno srce i jedna duša baš kako i stoji u naslovu koncerta Od studenata s ljubavlju. Nadamo se da smo srca korisnika Doma učinili radosnima te ih svojom pjesmom, makar i na samo sat vremena, pomladili i razveselili!

Koncert u sklopu manifestacije...

Koncert u sklopu manifestacije Furjonova zviezda

24. 3. 2023. u 13:08,
Mate Puljiz

18.3.2023.

Dvorana Zrinski u zgradi Scheier, Čakovec

Održali smo svečani koncert u sklopu manifestacije FURJONOVA ZVIEZDA, povodom 135. obljetnice rođenja Florijana Andrašeca. Koncert su organizirali Institut Ars musica, Općina Dekanovec, KUU Florijan Andrašec uz pokroviteljstvo Međimurske županije, TZ Međimurske županije i Ministarstva kulture i medija RH, a sve uz sjajno vodstvo utemeljitelja ovog festivala i našeg člana Nikole Sebastiana Jambrošića.

U krasnoj dvorani Zrinski, zgrade Scheier u Čakovcu, po prvi put smo nastupili u tom slavnom povijesnom gradu Zrinskih. Hvala svima od srca, a posebno sjajnoj publici koja je s velikim razumijevanjem i poticajno pratila naš svečani koncert.

Hvala svim članovima zbora na trudu i odličnom muziciranju, a posebno našim solistima Luki Kljajiću, Dariju Vrbasliji, Vedranu Kneževiću i Luki Džaltu.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

22. 2. 2023. u 12:34,
Mate Puljiz

19.2.2023.

Crkva sv. Pavla apostola, Retkovec, Zagreb

 

Za svoj prvi nastup u ovoj kalendarskoj godini gostovali smo u Župi sv. Pavla apostola - Retkovec. U prepunoj crkvi lijepo nas je i srdačno predstavio i pozdravio velečasni Vinko Tomić župnik, a mi smo liturgijskim pjevanjem pratili svetu misu te nakon toga održali kraći koncert duhovne glazbe. Zaista je bilo lijepo pjevati u sjajnoj arhitektonskoj građevini s odlično balansiranom akustikom, remek djelu arhitekta dr. Tomislava Premerla, u crkvi ispunjenoj do posljednjeg mjesta vjernicima, a nakon mise i vrlo motivirajućoj i zahvalnoj publici. Hvala našim solistima: Luki Kljajiću, Kristijanu Rogineku, Domagoju Žokalju, Dariju Vrbasliji i Domagoju Juriću te posebno našem članu i orguljašu prof. Nikoli Sebastianu Jambrošiću.

Više
Božićni koncert Družbe "Braća...

Božićni koncert Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja"

22. 12. 2022. u 11:59,
Mate Puljiz

21.12.2022.

Kula nad Kamenitim vratima, Zagreb

 

U sjedištu Družbe “Braća Hrvatskoga Zmaja”, u Kuli nad Kamenitim vratima, pjevali smo na XXVI. tradicionalnom zmajskom koncertu U SUSRET BOŽIĆU 2022. Prigodno slovo na kraju uputio je Veliki meštar Družbe i naš Kancelar prof. dr. sc. Mislav Grgić.

U čarobnoj i jedinstvenoj atmosferi dvorane Družbe, ovom raritetu i biseru arhitekture i unutarnjeg uređenja, kojeg je 1937. ovako uredio arhitekt Juraj Denzler, Zmaj od Harmice, koncert smo započeli skladbom člana Družbe, Ivana pl. Zajca, Zmaja Podtrsatskog, a nastavili skladbama Josipa Juratovića, Jakova Gotovca, Borisa Papandopula i Williama L. Dawsona. Uz prigodno kićenje bora, predbožićno čestitanje i tradicionalni domjenak - bakalar, na najljepši mogući način zaključili smo ovogodišnje koncertne aktivnosti.

Otvorenje izložbe "Umjetnička...

Otvorenje izložbe "Umjetnička zbirka biskupa Đure Kokše"

14. 12. 2022. u 11:59,
Mate Puljiz

13.12.2022.

Galerija Klovićevi dvori, Zagreb

 

Pjevali smo na otvorenju senzacionalne i prevrijedne izložbe iz ostavštine - zbirke velikog kolekcionara, renesansnog uma i djela, pomoćnog zagrebačkog biskupa Đure Kokše pod nazivom PEČAT VJERE, TRAG UMJETNOSTI.

Izložbu su predstavili i uvodno govorili ravnatelj Galerije Klovićevi dvori Antonijo Picukarić, prečasni Vlado Mikšić, ministrica kulture i medija RH Nina Obuljen Koržinek, a izložbu je u ime pokrovitelja zagrebačkog nadbiskupa Josipa kardinala Bozanića otvorio pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško.

Imali smo veliku čast doprinijeti otvorenju izvodeći dvije skladbe koje povezuju Rim i Zagreb, glavna središta djelovanja i života biskupa Kokše. Izveli smo djela Domenica kardinala Bartoluccia kojeg je Kokša dobro poznavao kao i Borisa Papandopula, dvojice među najvećim skladateljima svoga vremena.

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

Sveta misa i koncert duhovne glazbe

14. 12. 2022. u 11:45,
Mate Puljiz

11.12.2022.

Crkva sv. Euzebija i Poliona, Vinkovci

 

Drugog dana slavonske turneje pjevali smo svetu misu i održali koncert duhovne glazbe u veličanstvenoj crkvi sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima. Liturgijsko slavlje predslavio je župnik vlč. Florijan Kvetek.

Predivna i srdačna atmosfera pune crkve svakako nam je dala dodatni poticaj i inspiraciju za ovaj naš nastup!

Hvala našem članu Nikoli Sebastianu Jambrošiću koji nas je sigurno pratio na orguljama te psalmistu Luki Kljajiću, kao i našim solistima tijekom koncerta: Kristijanu Rogineku, Domagoju Žokalju, Dariju Vrbasliji i Luki Džaltu!

Hvala od srca organizatorima: župi sv. Euzebija i Poliona, ogranaku Matice hrvatske u Vinkovcima i Družbi “Braća Hrvatskoga Zmaja” zmajskom Stolu u Vukovaru.

Posebno hvala g. Martinu Miškoviću i g. Draženu Švagelju na sjajnoj organizaciji te nakon nastupa razgledu Gradskog muzeja Vinkovci i konačno sjajnom ručku kojim su nas baš divno počastili.

Bila je ovo turneja za pamćenje, HVALA SVIMA!

Koncert zborske glazbe državnog...

Koncert zborske glazbe državnog prvaka i viceprvaka

14. 12. 2022. u 10:40,
Mate Puljiz

10.12.2022.

Kulturni centar, Osijek

 

U prepunom foyeru Kulturnog centra Osijek održali smo koncert za pamćenje zajedno s državnim prvacima u zborskom pjevanju za 2022. godinu, hrvatskim pjevačkim društvom Lipa iz Osijeka 🥰

Bio je to sjajan doživljaj i prekrasno zajedničko muziciranje! ❤️🎶🙂

Hvala sjajnim domaćinima HPD “Lipa” i njihovoj dirigentici Valeriji Fiscbach na sjajnom gostoprimstvu, fantastičnom prijateljstvu i zborskom zajedništvu.

Hvala i našim vokalnim zborskim solistima: Kristijanu Rogineku, Domagoju Žokalju, Dariju Vrbasliji i Luki Džaltu; te uvijek inspirativnom Dominiku Mildeu na harmonici!

Hvala i osječkoj publici koja je bila neumorna u aplauzima. Predivno i nezaboravno!

HVALA OSIJEK! Doći ćemo opet! 👍✅

Koncert povodom 45. obljetnice KUD-a...

Koncert povodom 45. obljetnice KUD-a Rudolf Rajter

22. 11. 2022. u 22:48,
Mate Puljiz

5.-6.11.2022.

Ivanec

 

🥰 Predivna dva koncertna dana Akademskog muškog zbora Akademski muški zbor FER-a u Ivancu, 5. i 6. studenoga 2022., na poziv i u organizaciji Zbor KUD-a Rudolf Rajter povodom Koncert povodom 45. obljetnice KUD-a Rudolf Rajter.

U subotu smo pjevali slavljenicima u čast na zajedničkom svečanom koncertu, a u nedjelju samostalno tijelom sv. Mise u crkvi Marije Magdalene u Ivancu uz kratki koncert na kraju!

Posebno ističemo našeg solista Kristijana Rogineka koji je inicirao ovu turneju, te našeg redovitog člana Nikolu Sebastiana Jambrošića koji nas je pratio na orguljama.

Hvala svim članicama i članovima Zbora Rudolf Rajter na čelu s njihovom dirigenticom Jelenom Gotal na pažnji i prijateljstvu.

🥳 Dugo ćemo pamtiti zajedničko muziciranje i veselje sa zborom domaćinom.

Sveta Misa na blagdan Svih Svetih na...

Sveta Misa na blagdan Svih Svetih na Mirogoju

22. 11. 2022. u 22:26,
Mate Puljiz

1.11.2022.

Crkva Krista Kralja, Mirogoj, Zagreb

 

⛪️ Pjevali smo Svetu Misu na blagdan Svih Svetih na Mirogoju koju je predvodio kardinal Josip Bozanić.

Na orguljama nas je pratio prof. Nikola Sebastian Jambrošić.

Festival Srca Isusova

Festival Srca Isusova

22. 11. 2022. u 22:15,
Mate Puljiz

23.10.2022.

Bazilika sv. Antuna Padovanskog, Sveti Duh, Zagreb

 

Sudjelovali smo na zajedničkom koncertu zagrebačkih zborova u organizaciji akademskog zbora Bazilike Srca Isusova u Zagrebu ''Palma'' za obnovu bazilike u Palmotićevoj koja je teško stradala u zagrebačkom potresu u ožujku 2020. godine.

Bila nam je čast i veliko zadovoljstvo uključiti se u ovaj projekt, a zasigurno smo uživali u prelijepoj akustici bazilike sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu franjevaca konventualaca koji su bili domaćini ovoga koncerta i kojima od srca veliko hvala!

Izveli smo: O SACRUM CONVIVIUM msgr. Domenica kardinala Bartoluccija u obradi Andre Čale, HYMNUS Borisa Papandopula i SOON AH WILL BE DONE Samuela L. Dawsona.

Festival sv. Jeronima u Štrigovi

Festival sv. Jeronima u Štrigovi

10. 10. 2022. u 14:25,
Mate Puljiz

1.10.2022.

Štrigova

 

😍 Nastupili smo na Festivalu sv. Jeronima u Štrigovi

❤️ Zahvaljujemo organizatorima, župniku dr. Kuharu, a posebno Ženskoj vokalnoj skupini Stridonne na zajedničkom muziciranju i druženju!

55. susret hrvatskih pjevačkih zborova

55. susret hrvatskih pjevačkih zborova

26. 9. 2022. u 18:08,
Mate Puljiz

24.-25.9.2022.

Poreč i Vrsar

Susret YouTube

Revijalni program YouTube

 

🥇Osvojili smo ZLATO na 55. susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Poreču s 97.50 bodova, DRUGI U DRŽAVI U UKUPNOM PORETKU!

🎶 Uživali smo u druženju i zajedničkom muziciranju s drugim zborovima 😍

Ovim zlatom osvojili smo jubilarno deseto zlato u naših 6 godina postojanja!

XIII. međunarodno natjecanje...

XIII. međunarodno natjecanje "Zlatna lipa Tuhlja"

26. 9. 2022. u 17:54,
Mate Puljiz

11.6.2022.

Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice

 

Na 13. Zlatnoj lipi Tuhlja osvojili smo srebrnu plaketu 🥈😍
Bilo je predivno vidjeti toliko zboraša na jednom mjestu ❤️
Čestitke MePZ Leo Fortis Trebnje na Grand Prixu! 🥳

Kvalifikacije za 55. susret hrvatskih...

Kvalifikacije za 55. susret hrvatskih pjevačkih zborova

26. 9. 2022. u 17:49,
Mate Puljiz

9.6.2022.

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

 

Sudjelovali smo na koncertu kvalifikacija u sklopu 45. susreta grada Zagreba za državnu smotru zborova, odnosno za 55. Susret Hrvatskih pjevačkih zborova, koja će se održati u Poreču 24. i 25. rujna ove godine. U izuzezno akustički teškoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka dali smo sve od sebe te po četvrti put za redom izborili pravo da predstavljamo grad Zagreb kao njegov najbolji zbor na državnom natjecanju u organizaciji naše krovne udruge Hrvatskog sabora kulture. Ovogodišnji selektori za grad Zagreb bili su maestra Marija Ramljak i maestro Tomislav Lepi Habulin.

V. godišnji koncert

V. godišnji koncert

26. 9. 2022. u 17:29,
Mate Puljiz

20.5.2022.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

 

🎶U petak, 20. svibnja 2022., održali smo Peti godišnji koncert zbora.
🏆 Članovima koji su neprekidno sudjelovali 5 godina u radu zbora dodijeljena su priznanja, a posebna priznanja dobilo je i nekoliko osoba koje su iznimno doprinijele radu zbora.
❤️ Bila nam je velika radost podijeliti sa našom publikom ljubav prema zborskom pjevanju.
Hvala Upravi FER-a, a posebno dekanu prof. dr. sc. Gordanu Gledecu na velikoj podršci! Radujemo se i suradnji s novoizabranim dekanom prof. dr. sc. Vedranom Bilasom!
Zahvaljujemo Siniši Kovačiću što je profesionalno i inspirirano vodio ovaj koncert!
Posebno hvala Hrvatskom pjevačkom društvu "Davor" koji su obogatili ovaj koncert svojim muziciranjem 😍
Zahvaljujemo se KSET-u, a posebno fotografu Matiji Rogliću na divnim fotografijama 😍📷

Više
Predbožićni koncert

Predbožićni koncert

16. 1. 2022. u 14:24,
Juraj Fulir

18.12.2021.

Crkva sv. Lovre, Petrinja

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe

16. 1. 2022. u 14:23,
Juraj Fulir

5.12.2021.

Katedrala sv. Petra, Đakovo

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe

16. 1. 2022. u 14:21,
Juraj Fulir

4.12.2021.

Franjevačka crkva Presvetog Trojstva, Slavonski Brod

IV. godišnji koncert

IV. godišnji koncert

16. 1. 2022. u 14:20,
Juraj Fulir

25.11.2021.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

4. natjecanje zborova na Festivalu...

4. natjecanje zborova na Festivalu glazbe Zagreb - virtualno

16. 1. 2022. u 14:18,
Juraj Fulir

20.-21.11.2021.

virtualno, Zagreb

Pogledajte snimke događaja:

Sveta Misa i klanjanje

Sveta Misa i klanjanje

16. 1. 2022. u 14:15,
Juraj Fulir

11.11.2021.

Župa B. D. Marije Pomoćnice - Knežija, Zagreb

54. Susreti hrvatskih pjevačkih...

54. Susreti hrvatskih pjevačkih zborova u Varaždinu

16. 1. 2022. u 14:13,
Juraj Fulir

7.11.2021.

Hrvatsko narodno kazalište, Varaždin

Svi Sveti - Sveta Misa

Svi Sveti - Sveta Misa

16. 1. 2022. u 14:08,
Juraj Fulir

1.11.2021.

Mirogoj, Zagreb

9. Festival zborske duhovne glazbe...

9. Festival zborske duhovne glazbe "Jubilate Deo"

16. 1. 2022. u 13:59,
Juraj Fulir

30.10.2021.

virtualno, Drniš

Svakako pogledajte program festivala i snimku događaja.

Vjenčanje Monike i Hermana Zvonimira...

Vjenčanje Monike i Hermana Zvonimira Došilovića

16. 1. 2022. u 13:56,
Juraj Fulir

23.10.2021.

Crkva sv. Anastazije, Samobor

XII. međunarodno natjecanje...

XII. međunarodno natjecanje "Zlatna lipa Tuhlja"

16. 1. 2022. u 13:55,
Juraj Fulir

15.10.2021.

Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice

Festival 'Zrin Fest' -...

Festival 'Zrin Fest' - Sveta Misa i koncert

28. 8. 2021. u 12:23,
Juraj Fulir

6.06.2021.

Bazilika sv. Kvirina, Sisak

12. međunarodno zborsko natjecanje u...

12. međunarodno zborsko natjecanje u Zadru - ocjenjivanje

28. 8. 2021. u 12:21,
Juraj Fulir

22.05.2021.

virtualan nastup

U istaknutoj međunarodnoj konkurenciji, navedenoj u programskoj knjižici, osvojili smo 75 bodova i treću nagradu. Svakako pogledajte snimku natjecanja i originalnu snimku.

12. međunarodno zborsko natjecanje u...

12. međunarodno zborsko natjecanje u Zadru - snimanje

28. 8. 2021. u 12:06,
Juraj Fulir

13.05.2021.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Projekt Elektrogregorijana - tonsko...

Projekt Elektrogregorijana - tonsko snimanje 2

28. 8. 2021. u 12:05,
Juraj Fulir

19.03.2021.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Projekt Elektrogregorijana - tonsko...

Projekt Elektrogregorijana - tonsko snimanje 1

28. 8. 2021. u 11:59,
Juraj Fulir

16.03.2021.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

53. susreti hrvatskih pjevačkih...

53. susreti hrvatskih pjevačkih zborova - virtualno

28. 8. 2021. u 11:53,
Juraj Fulir

23.01.2021.

virtualan nastup

Na 53. Susretima u organizaciji Hrvatskog sabora kulture osvojili smo nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu skladbe hrvatskog skladatelja.

Nagrađena skladba je Pjesma orača, u obradi Zlatka Grgoševića, a snimku možete poslušati ovdje.

Ovo je jedina nagrada dodijeljena na 53. Susretima, a dodijelila ju je stručna komisija u kojoj su bili gđa. Marija Ramljak, Robert Homen i Luka Vukšić. Čestitamo svim sudionicima Susreta i nadamo se da će već idući Susreti biti uživo.

Ovu nagradu posvećujemo našim prijateljima iz Petrinje HPD Slavulj! Tebi u slavu dome naš!

Više
III. godišnji koncert

III. godišnji koncert

23. 12. 2020. u 12:45,
Juraj Fulir

22.12.2020.

virtualan koncert, YouTube

Ako ste ga propustili, video je dostupan na našoj YouTube stranici:   YouTube

Virtualno glazbeno natjecanje:...

Virtualno glazbeno natjecanje: GLAZ-B-OS 2020.

21. 12. 2020. u 22:56,
Juraj Fulir

17. - 18.12.2020

virtualan nastup

Nastupom na 'Glazbenoj božićnoj svečanosti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku' osvojili smo prvo mjesto i zlatnu plaketu u kategoriji muških i ženskih zborova. Nastupili smo snimkom s XXV. koncerta Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja": "Ususret Božiću 2019.", snimljene 18. prosinca 2019. u crkvi sv. Marije na Dolcu u Zagrebu.
 

Izveli smo: 'Missus venit', 'The little drummer boy', 'Veseli se Majko Božja'

24. međunarodni zborski festival CRO...

24. međunarodni zborski festival CRO PATRIA - virtualan

21. 12. 2020. u 22:49,
Juraj Fulir

29.11.2020.

virtualan nastup

Stručni žiri za izvedbu zborova: Renata Pokupić (operna umjetnica), dr. sc. Jelica Valjalo Kaporelo (muzikologinja) i mo. Tonči Bilić (dirigent), uz pridruženog člana mo. Blaženka Juračića (skladatelj, ispred Hrvatskog društva skladatelja) nakon što je preslušalo snimke zborova objavljene na Youtube kanalu Glazbene mladeži Split u sklopu 24. Međunarodnog zborskog festivala CRO PATRIA, donio je odluku da se za svoj nastup sljedeći zborovi ravnopravno nagrade posebnom nagradom-plaketom povodom 50 godina Glazbene mladeži Split (limitirana edicija grafika "Kruzer" prof. dr. sc. Kažimira Hraste, kipara i grafičara):

- Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Zagreb – Josip degl' Ivellio
- Mješoviti zbor Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu, Split – Vlado Sunko
- Komorni pjevački ansambl Pro arte, Mostar (BiH) – Katja Krolo Šarac

Mi smo ponosni jer smo se potrudili u nemogucim uvjetima pripremiti i snimiti praizvedbu odabrane skladbe sto je specificnost i osnovno pravilo ovog natjecanja i to samo dan prije zabrane rada pjevackih zborova!

Izveli smo: 'Angels in the early morning', 'Polegla je', 'Amurski valovi'

Audiovizualno snimanje - praizvedba

Audiovizualno snimanje - praizvedba

21. 12. 2020. u 22:47,
Juraj Fulir

26.11.2020.

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Snimljena je praizvedba skladbe 'Angels, in the early morning' skladatelja Bernardina Zanettija, s tekstom prema poemi Emily Dickinson.

Zlatna Lipa tuhlja 2020. - virtualno

Zlatna Lipa tuhlja 2020. - virtualno

21. 12. 2020. u 22:38,
Juraj Fulir

14.11.2020.

virtualan nastup

Osvojili smo zlatnu plaketu i Grand Prix na 11. međunarodnom natjecanju "Zlatna lipa Tuhlja"! Natjecanje je održano u Tuheljskim Toplicama, u formi preslušavanja audiovizualnih snimki u realnom vremenu pred tročlanom komisijom. Ovo je četvrti put da je naš zbor nastupio na ovom međunarodnom natjecanju i pritom osvojio četiri zlatne plakete. Ovo je prvi Grand Prix nakon 2015. godine koji odlazi u ruke hrvatskom zboru!

❤️ Posvećujemo ovo zlato svoj našoj publici koja je i dalje uz nas, našim članovima koji su zbog zdravstvenih razloga spriječeni sudjelovati u radu Zbora i našim obiteljima koje nas podržavaju u našem radu i odricanjima.

❤️ Grand Prix posebno posvećujemo svima onima koji su spriječeni pjevati i koji čeznu za uobičajenim druženjima i veseljima. Mi vjerujemo u skorašnji dolazak boljih vremena za sve nas!

Izveli smo: 'Polegla je trava detela', 'O sacrum convivium', 'Me compare Giacometo', 'Amurski valovi'

Audiovizualno snimanje

Audiovizualno snimanje

21. 12. 2020. u 22:26,
Juraj Fulir

12.11.2020.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Izveli smo: 'Amurski valovi', 'Me compare Giacometo', 'O sacrum convivium', 'Pjesma orača', 'Polegla je trava detela', 'U našeg Marina'

Sveta Misa na blagdan Svih svetih

Sveta Misa na blagdan Svih svetih

28. 8. 2021. u 10:58,
Juraj Fulir

1.11.2020.

Mirogoj, Zagreb

Kvalifikacije za 53. susret hrvatskih...

Kvalifikacije za 53. susret hrvatskih pjevačkih zborova

19. 10. 2020. u 14:35,
Juraj Fulir

6.10.2020.

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

Izveli smo: 'Polegla je trava detela', 'Pjesma orača', 'Me compare Giacometo', 'U našeg Marina'

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe u...

Sveta Misa i koncert duhovne glazbe u svetištu Make Božje u Remetama

28. 6. 2020. u 14:58,
Zvonimir Jukić

27.06.2020.

Svetište Majke Božje Remetske, Remete, Zagreb

Nakon stanke od gotovo šest mjeseci održali smo javni nastup u svetištu Make Božje u Remetama. Ono što je mnogima nakon svega bila nemoguća misija - ponovno se okupiti i barem održati nekoliko proba - to je nama bio pravi izazov. Pokazali smo spremnost i volju za rad te pjevali srcem i izveli 3 skladbe premijerno, i to u umanjenom sastavu.

Na Svetoj Misi izveli smo: 'Jubilate Deo', 'Missa XI. Orbis Factor', 'O ljubavi Tvojoj', 'Aleluja', 'Svrši stope moje', 'Tvoju smrt', 'Amen', 'Zdravo tilo', 'Magnificat.

Na koncertu duhovne glazbe izveli smo: 'Ave Maria', 'Ave Regina Caelorum', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Ubi Caritas (premijerno)', 'O Sacrum Convivium (premijerno)', 'Otče Naš', 'Ave Verum', 'Milost', Exsultate, Jubilate'', 'Veličaj (premijerno)'.

Više
Božićni koncert Družbe "Braća...

Božićni koncert Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja"

20. 12. 2019. u 17:07,
Juraj Fulir

18.12.2019.

Crkva sv. Marije, Dolac, Zagreb

Izveli smo: 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Milost', 'Otče naš', 'Missus Venit', 'The little drummer boy', 'Exultate, Jubilate', 'Veseli se majko božja'

Koncert "Note ljubavi za djecu u...

Koncert "Note ljubavi za djecu u Bistri"

11. 12. 2019. u 18:35,
Juraj Fulir

7.12.2019.

Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi, Gornja Bistra

Izveli smo: 'Kyrie', 'Regina caeli', 'Milost', 'Farandine moj', 'U našeg Marina', 'Dobra večer uzorita', 'Me compare Giacometo', 'Barbara', 'Vila Velebita'

U subotu, 7. prosinca 2019. održali smo najvažniji koncert od osnutka Zbora. Pjevali smo djeci Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi - Gornja Bistra, a povodom humanitarne akcije "Note ljubavi za djecu u Bistri" koju smo pokrenuli početkom studenog ove godine. Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji i o tome kako i vi možete sudjelovati pročitajte u nastavku.

Dentakl 2019.

Dentakl 2019.

6. 12. 2019. u 21:17,
Juraj Fulir

5.12.2019.

Kulturni centar Travno, Zagreb

Dentakl je događaj na kome studenti Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokazuju svoje vještine izvan domene struke. Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehike i računarstva nastupio je u gostima na poziv pjevačkog zbora "Z(u)bor" Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Izveli smo: 'U našeg Marina', 'Barbara', 'Juliška'

23. međunarodni zborski festival CRO...

23. međunarodni zborski festival CRO PATRIA - Natjecanje CANTICUM NOVUM

3. 12. 2019. u 13:04,
Juraj Fulir

1.12.2019.

Medicinski fakultet, Sveučilište u Splitu

Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva je po drugi puta nastupio na natjecanju Canticum Novum u sklopu međunarodnog zborskog festivala CRO PATRIA. Zbor je praizveo skladbu 'Exultate, jubilate' cijenjenog skladatelja Bernardina Zanettija. Zboru su dodijeljene brončana plaketa stručnog međunarodnog ocjenjivačkog suda te zlatna plaketa "Katedrala" izborom publike. Dodatno, našem maestru Josipu degl' Ivelliu dodijeljena je plaketa za promicanje hrvatske kulturne baštine.

Izveli smo: 'Exultate, jubilate', 'Barbara' i 'U našeg Marina'

23. međunarodni zborski festival CRO...

23. međunarodni zborski festival CRO PATRIA - Koncert na dar

3. 12. 2019. u 12:56,
Juraj Fulir

30.11.2019.

Medicinski fakultet, Sveučilište u Splitu

Koncert na dar je održan kao dvojnik gala koncerta muških zborova održanog u Zagrebu. Cjelovečernji gala koncert muškog zborskog pjevanja spojio je glasove dvaju najvećih hrvatskih muških zborova: Gradskog zbora "Brodosplit" te Akademskog muškog zbora Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Zajednički su izvedene skladbe 'Omili mi', 'Jadranu' i 'U boj, u boj'.

Više o Gradskom zboru "Brodosplit" pročitajte na njihovim internetskim stranicama.

Izveli smo: 'Zdravo Tilo', 'Otče naš', 'Sutra će te ponit', 'Farandine moj', 'U našeg Marina', 'Me compare Giacometo', 'Barbara', 'Široka je', 'Čardaš', 'Omili mi', 'Jadranu', 'U boj, u boj'

100. godišnjica Veterinarskog fakulteta

100. godišnjica Veterinarskog fakulteta

17. 11. 2019. u 11:30,
Juraj Fulir

16.11.2019.

Preporodna dvorana HAZU, Zagreb

Izveli smo: 'Zdravo Tilo', 'U našeg Marina' , 'Čardaš', 'Barbara'

Gala koncert muških zborova

Gala koncert muških zborova

14. 11. 2019. u 17:39,
Juraj Fulir

9.11.2019.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Cjelovečernji gala koncert muškog zborskog pjevanja spojio je glasove dvaju najvećih hrvatskih muških zborova: Gradskog zbora "Brodosplit" te Akademskog muškog zbora Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Ovaj događaj je jedinstven u bližoj povijesti Zagreba, ali i šire. Zajednički su izvedene skladbe 'Omili mi', 'Jadranu' i 'U boj, u boj'.

Više o Gradskom zboru "Brodosplit" pročitajte na njihovim internetskim stranicama.

Izveli smo: 'Zdravo Tilo', 'Otče naš', 'Sutra će te ponit', 'Farandine moj', 'U našeg Marina', 'Me compare Giacometo', 'Barbara', 'Široka je', 'Čardaš', 'Omili mi', 'Jadranu', 'U boj, u boj'

Sveta Misa u crkvi Marije Pomoćnice...

Sveta Misa u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji

27. 10. 2019. u 22:42,
Juraj Fulir

24.10.2019.

Župa B. D. Marije Pomoćnice - Knežija, Zagreb

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Kyrie', 'Sactus', 'Agnus Dei', 'Milost', 'Amen', 'Zdravo Tilo', 'Salve Regina'

52. susret hrvatskih pjevačkih zborova

52. susret hrvatskih pjevačkih zborova

7. 10. 2019. u 11:00,
Karlo Knežević

5. - 6.10.2019.

Rovinj

Na 52. susretu hrvatskih pjevačkih zborova, na kojem je nastupilo ukupno 13 hrvatskih pjevačkih zborova, osvojili smo srebrnu plaketu. Grand Prix osvojio je Akademski zbor Filozofskoga fakulteta u Zagrebu "Concordia discors".

Izveli smo: 'Pozdrav domovini', 'Oče naš', 'Čardaš' i 'Barbara'

HKR: studijsko snimanje

HKR: studijsko snimanje

2. 10. 2019. u 23:27,
Juraj Fulir

25.09.2019.

Hrvatska biskupska konferencija, Zagreb

Snimanje skladbe "Anđeo Gospodnji" za Hrvatski katolički radio.

Izveli smo: 'Anđeo gospodnji'

Sveta Misa i koncert u bazilici...

Sveta Misa i koncert u bazilici Presvetog Srca Isusova

28. 6. 2019. u 14:12,
Juraj Fulir

27.06.2019.

Bazilika Presvetog Srca Isusova, Zagreb

Na orguljama nas je pratio Antonijo Marijić.

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Kyrie', 'Gloria', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Tajna vjere', 'Amen', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Salve Regina', 'Regina caeli', 'Otče naš', 'Milost'

Koncert sa zborom Cappella Victoria...

Koncert sa zborom Cappella Victoria Jakarta

28. 6. 2019. u 14:11,
Juraj Fulir

15.06.2019.

Akademska crkva Svete Katarine, Gornji grad, Zagreb

Zajednički koncert sa svjetski poznatim zborom Cappella Victoria Jakarta iz Indonezije, Jakarta.

Izveli smo: 'Kyrie', 'Milost', 'Otče naš', 'Jubilate Deo'

Zlatna lipa Tuhlja 2019.

Zlatna lipa Tuhlja 2019.

11. 6. 2019. u 09:51,
Juraj Fulir

8.06.2019.

Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice

Osvojivši zlatnu plaketu ušli smo u natpjevavanje četiri najbolja zbora.

Izveli smo: 'Oče naš', 'U našeg marina', 'Pozdrav domovini', 'Čardaš', 'Barbara'

Kvalifikacije za 52. susrete...

Kvalifikacije za 52. susrete hrvatskih pjevačkih zborova

31. 5. 2019. u 16:44,
Juraj Fulir

29.05.2019.

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

Izveli smo: 'Pozdrav domovini', 'Oče naš', 'Čardaš' i 'Barbara'

Sveta Misa i koncert u samostanu sv....

Sveta Misa i koncert u samostanu sv. Marije u Zadru

26. 5. 2019. u 21:57,
Juraj Fulir

25.05.2019.

Samostan svete Marije, Zadar

Posjetili smo ženski benediktinski samostan svete Marije u Zadru u kojem smo razgledali stalnu izložbu povijesnih i umjetničkih djela koja sestre prikupljaju i održavaju više od tisuću godina. Pjevali smo na svetoj Misi, nakon koje smo održali prigodan koncert duhovne glazbe sa zborom Z(u)bor. Pratnju glasovirom izveo je Antonio Marijić.

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Kyrie', 'Gloria', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Tajna vjere', 'Amen', 'Zdravo Tilo', 'Ave Maria', 'Ave Regina caelorum', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Milost', 'Oče naš', 'Magnificat', 'Ave Verum', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo'

II. godišnji koncert

II. godišnji koncert

26. 5. 2019. u 20:02,
Juraj Fulir

23.05.2019.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

II. godišnjim koncertom Zbor je pred brojnom publikom predstavio sažetak djelovanja u protekloj godini. Većinu skladbi Zbor je izveo premijerno. Pratnju klavirom izveo je Antonio Marijić, a solo u skladbama 'Oče naš', 'Dobra večer uzorita' i 'Galiotova pesan' pjevao je Josip Ivančević. U gostima je nastupao Pjevački zbor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - Z(u)bor. Obama zborovima dirigirao je maestro Josip degl' Ivellio, a koncert je vodila nenadmašna Lejdi Oreb. Zahvalnice za uzorne članove dodijeljene su Ivi Bilišku i Ivici Merlinu, a posebna nagrada dodijeljena je tajniku Zbora, Karlu Kneževiću.

Izveli smo: 'Milost', 'Oče naš', 'Otče naš', 'Dobra večer uzorita', 'Milane, Milane', 'Farandine moj', 'U našeg Marina', 'Kraj kapele svete Ane', 'Zvira nam voda', 'Galiotova pesan', 'Me compare Giacometo', 'Barbara', 'Čardaš', 'Pozdrav domovini', 'Juliška'

IX. Festa choralis

IX. Festa choralis

12. 5. 2019. u 18:46,
Juraj Fulir

10.05.2019.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Izveli smo: 'Oče naš', 'Pozdrav domovini'

Sv. Misa povodom 100. godišnice...

Sv. Misa povodom 100. godišnice prenašanja ostataka Zrinskog i Frankopana u Zagreb

2. 5. 2019. u 15:51,
Juraj Fulir

30.04.2019.

Zagrebačka katedrala, Zagreb

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Kyrie', 'Gloria', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Tajna vjere', 'Amen', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Lijepa naša', 'Laudate Dominum de caelis'

HPD Slavulj: 155 godina djelovanja

HPD Slavulj: 155 godina djelovanja

6. 6. 2019. u 21:07,
Juraj Fulir

27.04.2019.

Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja, Petrinja

Susret zborova povodom 155. obljetnice osnutka i neprekinutog djelovanja Hrvatskog pjevačkog društva "Slavulj".

Nastupili su:

 • Hrvatsko pjevačko društvo "Slavulj", Petrinja
 • Mješoviti pjevački zbor "Emil Cossetto", Zagreb
 • Kulturno-umjetničko društvo "Naša lipa", Tuhelj
 • Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu
 • Tamburaški sastav Folklornog ansambla "Petrinjčica", Petrinja

Izveli smo: 'Kyrie', 'Regina caeli', 'Oče naš', 'Sutra će te ponit', 'Farandine moj', 'Mramor moste', 'Pozdrav domovini'

Uskrs u ozračju tambure

Uskrs u ozračju tambure

23. 4. 2019. u 19:29,
Juraj Fulir

22.04.2019.

Crkva bl. Augustina Kažotića, Zagreb

Uskršnji koncert 'Uskrs u ozračju tambure' s prijenosom uživo na Radio Sljemenu, televizijskom programu HRT3 i platformi HRTi.

Izveli smo: 'Regina Caeli', 'Jubilate Deo', 'Pozdrav domovini'

20. godišnjica djelovanja pet...

20. godišnjica djelovanja pet inženjerskih komora

16. 4. 2019. u 18:53,
Juraj Fulir

16.04.2019.

City Plaza Zagreb

Svečana akademija povodom 20. godišnjice djelovanja pet inženjerskih komora: Hrvatske komore arhitekata, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike, Hrvatske komore inženjera strojarstva i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.

Izveli smo: 'Široka je', 'Farandine moj'

Protokolarni nastup u veleposlanstvu...

Protokolarni nastup u veleposlanstvu Republike Hrvatske u Francuskoj

11. 4. 2019. u 15:36,
Juraj Fulir

9.04.2019.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Francuskoj, Francuska

Izveli smo: 'Široka je', 'Farandine moj', 'Zdravo Tilo'

Koncert u crkvi Svetog Germana iz...

Koncert u crkvi Svetog Germana iz Auxerre

11. 4. 2019. u 15:33,
Juraj Fulir

7.04.2019. u 16 sati

Crkva Svetog Germana iz Auxerre (Saint Germain l’Auxerrois), Pariz

Izveli smo: 'Kyrie', 'Salve Regina', 'Zdravo Tilo', 'Milost', 'Svrši stopi moje', 'Magnificat', 'Oče naš', 'Ave Verum', 'Otče naš', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo', 'Široka je', 'Farandine moj', 'Mramor moste'

Sveta Misa u crkvi Svetog Ćirila i...

Sveta Misa u crkvi Svetog Ćirila i Metoda

11. 4. 2019. u 15:32,
Juraj Fulir

7.04.2019. u 10:30 sati

Crkva Svetog Ćirila i Metoda (Saints-Cyrille-et-Méthode), Pariz

Izveli smo: 'Laudate Dominum de Caelis', 'Kyrie', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Otče naš', 'Milost', 'Oče naš', 'Magnificat', 'Jubilate Deo'

Koncert u crkvi Naše Gospe od Bijelog...

Koncert u crkvi Naše Gospe od Bijelog Plašta

11. 4. 2019. u 15:32,
Juraj Fulir

6.04.2019.

Crkva Naše Gospe od Bijelog Plašta (Notre-Dame des Blancs-Manteaux), Pariz

Izveli smo: 'Kyrie', 'Salve Regina', 'Zdravo Tilo', 'Milost', 'Svrši stopi moje', 'Magnificat', 'Oče naš', 'Ave Verum', 'Otče naš', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo', 'Široka je', 'Farandine moj', 'Mramor moste'

Koncert "Zlatni zborovi...

Koncert "Zlatni zborovi Festivala glazbe Zagreb"

4. 4. 2019. u 21:41,
Juraj Fulir

31.03.2019.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog​, Zagreb

Na koncertu su nastupili zborovi koji su osvojili zlatnu plaketu na prošlogodišnjem natjecanju pjevačkih zborova i vokalnih sastava, Festivala glazbe Zagreb 2018.

Nastupili su:

 • Čarobna frula, mješoviti pjevački zbor Hrvatskog glazbenog društva „Čarobna frula“
 • Zagrebački anđeli, dječji zbor pod vodstvom Vitomira Ivanjeka
 • Akademski muški zbor FER-a, muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu
 • Capella juris, mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

 

Izveli smo: 'Milost', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu', 'Pozdrav domovini', 'Mramor moste'

Koncert u Gospiću

Koncert u Gospiću

18. 3. 2019. u 17:46,
Juraj Fulir

17.03.2019.

Katedrala Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić

Zbor je u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić uveličao svetu Misu koju je predvodio mons. Zdenko Križić, gospićko-senjski biskup. Psalam 27. "GOSPODIN MI JE SVJETLOST I SPASENJE" pjevao je Krešimir Klepo, a na orguljama nas je pratio Antonio Marijić.

Nakon svete Mise, Zbor je održao prigodan koncert duhovne glazbe. Dolazak su organizirali Veleučilište „Nikola Tesla“ u GospićuGospićko-senjska biskupija i Grad Gospić.

Izveli smo: 'Laudate dominum de caelis', 'Kyrie', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Ave verum', 'Zdravo Tilo', 'Salve Regina', 'Ave Regina caelorum', 'Milost', 'Otče naš', 'Magnificat', 'Oče naš', 'Jubilate Deo'

Gostovanje u radijskoj emisiji „Etno,...

Gostovanje u radijskoj emisiji „Etno, fletno!“ na kanalu Radio Sljeme

26. 2. 2019. u 13:49,
Juraj Fulir

25.02.2019.

„Etno, fletno!“, Radio Sljeme

Izveli smo: 'Pozdrav domovini', 'Široka je', 'Farandine moj', 'Jadranu', 'Sutra će te ponit', 'Oče naš' i 'Juliška'

Gostovanje u televizijskoj emisiji...

Gostovanje u televizijskoj emisiji „Dobar dan, Hrvatska“ na kanalu HRT1

23. 2. 2019. u 14:06,
Juraj Fulir

22.02.2019.

„Dobar dan, Hrvatska“, HRT1

Izveli smo: 'Široka je', 'Farandine moj'

Više
Božićni koncert Družbe "Braća...

Božićni koncert Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja"

20. 12. 2018. u 16:37,
Juraj Fulir

19.12.2018.

Crkva sv. Marije, Dolac, Zagreb

Izveli smo: 'Kyrie', 'Gloria', 'Salve Regina', 'Milost', 'Jubilate deo', 'Oče naš', 'Missus venit', 'The little drummer boy', 'Veseli se majko Božja'

Adventski koncert pobjednika državnog...

Adventski koncert pobjednika državnog natjecanja

9. 12. 2018. u 11:57,
Juraj Fulir

8.12.2018.

Muzej za umjetnost i obrt, Zagreb

Izveli smo: 'Kyrie', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Missus venit', 'Veseli se majko Božja', 'The little drummer boy', 'Otče naš', 'Široka je', 'Oče naš', 'Jadranu'

22. međunarodni zborski festival CRO...

22. međunarodni zborski festival CRO PATRIA

4. 12. 2018. u 02:23,
Juraj Fulir

2.12.2018.

Hrvatsko narodno kazalište, Split

Glasovima publike osvojili smo zlatnu plaketu "Katedrala" na međunarodnom natjecanju "Canticum novum". Na natjecanju su sudjelovali zborovi muzičkih akademija iz Splita i Pule te zborovi iz Slovenije, Srbije i Južnoafričke Republike. Osvajanjem zlatne plakete ponovno smo izveli skladbu "Sutra će te ponit" kojom smo i zatvorili festival. Imali smo posebnu čast što nas je iz publike slušao nagrađeni autor glazbe gosp. Magdić, čiju smo skladbu izveli. Na ovom smo natjecanju premijerno izveli skladbu 'Oče naš', Vicka Dragojevića.

Izveli smo: 'Sutra će te ponit', 'Oče naš' i 'Jadranu'

Zimski akvarel - otvaranje Došašća u...

Zimski akvarel - otvaranje Došašća u Splitu

3. 12. 2018. u 20:25,
Juraj Fulir

1.12.2018.

Park Josipa Jurja Strossmayera (Đardin), Split

Izveli smo: 'Missus venit' i 'Milost'

Koncert za Vukovar i Škabrnju

Koncert za Vukovar i Škabrnju

22. 11. 2018. u 11:25,
Juraj Fulir

17.11.2018.

Osnovna škola Lučko, Lučko

Predstavljanje zbornika radova u kuli...

Predstavljanje zbornika radova u kuli Družbe "Braća Hrvatskog Zmaja"

22. 11. 2018. u 11:24,
Juraj Fulir

14.11.2018.

Kamenita vrata, Zagreb

Predstavljanje zbornika slavlja i radova sa znanstvenog skupa o 130. obljetnici rođenja fra Bernardina Sokola.

Izveli smo: 'Kyrie iz Missa Orbis factor', 'Zdravo tilo', 'Milost', 'Regina Caeli', 'Prosto zrakom'

3. međunarodno natjecanje zborova i...

3. međunarodno natjecanje zborova i vokalnih sastava "Festival glazbe Zagreb"

6. 11. 2018. u 10:54,
Juraj Fulir

4.11.2018.

Mala dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva nastupio je 4. studenoga 2018. u najtežoj kategoriji na natjecanju pjevačkih zborova i vokalnih sastava u sklopu Festivala glazbe Zagreb 2018. S ostvarenih 90 bodova osvojili smo zlato te nastup na koncertu ZLATNIH ZBOROVA iz svih natjecateljskih kategorija koji će se održati u Zagrebu u veljači 2019. godine.

Čestitamo pjevačkom zboru Pravnog fakulteta u Zagrebu "CAPELLA JURIS" na osvojenom prvom mjestu u A kategoriji te ostalim zborovima na ostvarenim nagradama i zahvaljujemo im na snažnoj konkurenciji. U najtežoj kategoriji sudjelovala su čak 3 zbora pod vodstvom našeg maestra Josipa degl' Ivellia. Broncu je osvojio Mješoviti pjevački zbor "Emil Cossetto" iz Zagreba, a srebro Hrvatsko pjevačko društvo Slavulj iz Petrinje.

Cilj Festivala je popularizacija zborske glazbe, podizanje razine umjetničkih dometa domaćih zborova, stvaranje bogatog fundusa vokalnih skladbi domaćih autora kao i promoviranje tambure i bogate orkestralne tamburaške literature iz hrvatske i svjetske baštine.

Od srca zahvaljujemo našem maestru mo. Josipu degl' Ivelliju, našoj vjernoj publicisponzorima članovima Zbora na požrtvovnosti koju ulažu u ovaj Zbor!

Izveli smo: 'Prosto zrakom' , 'Široka je', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu'.

Konvent reda Sv. Jurja i kuće...

Konvent reda Sv. Jurja i kuće Habsburg-Lotringen

6. 11. 2018. u 11:02,
Juraj Fulir

27.10.2018.

Crkva sv. Katarine Aleksandrijske, Zagreb

Posebno smo ponosni na naše zborske pripravnike koji su po prvi puta s nama nastupali.

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Gloria', 'Svrši stopi moje', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Milost', 'Pater noster', 'Jubilate Deo', 'Tebe Boga hvalimo', 'Carevka (Kaiser Hymne)'

51. susreti hrvatskih pjevačkih zborova

51. susreti hrvatskih pjevačkih zborova

9. 10. 2018. u 22:15,
Juraj Fulir

6. i 7.10.2018.

Rovinj

Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva osvojio je zlatnu plaketu na državnom natjecanju hrvatskih pjevačkih zborova!

U subotu i nedjelju, 6. i 7. listopada 2018., održan je 51. susret hrvatskih pjevačkih zborova, državno natjecanje najboljih zborova pojedinih županija, u organizaciji Hrvatskog sabora kulture. Naš zbor plasirao se na državno zborsko natjecanje pobjedom u svibnju, kao najbolji zbor te predstavljao županiju Grada Zagreba. Nakon 30 godina, naš zbor prvi je muški zbor na državnom natjecanju!

U natjecateljskom dijelu zbor je sudjelovao sa sljedećim skladbama: "Milost" (M. Demović), "Široka je" (E. Cossetto), "Sutra će te ponit" (K. Magdić) i "Jadranu" (J. Gotovac).

U nedjelju, u revijalnom dijelu, zbor je otpjevao "Ti, samo ti" (M. Jelavić) i "Juliška" (M. Škoro). Potporu zboru dali su bivši dekan, prof. dr. sc. Mislav Grgić, i novoizabrani dekan, izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec.

Ova osvojena zlatna plaketa potvrda je kvalitete ovog najmlađeg i najvećeg muškog zbora u Hrvatskoj te je uvertira u novu pjevački sezonu u kojoj zbor očekuju novi nastupi i turneje.

Velika hvala našem maestru mo. Josipu degl' Ivelliju, našoj vjernoj publicisponzorima članovima Zbora, koji svakom probom daju sebe u ovaj Zbor!

Nastup na 13. konvenciji Hrvatskih...

Nastup na 13. konvenciji Hrvatskih izvoznika

16. 6. 2018. u 12:03,
Juraj Fulir

15.06.2018.

City Plaza Zagreb, Zagreb

Izveli smo: 'Lijepa naša', 'Prosto zrakom', 'Otče naš', 'Juliška'

7. međunarodni memorijal Emil...

7. međunarodni memorijal Emil Cossetto (i 100 godišnjica rođenja)

10. 6. 2018. u 01:01,
Juraj Fulir

9.06.2018. u 20 sati

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Izveli smo: 'Polegla je trava detela', 'Široka je', 'Mramor moste'

Nastup na Muzičkoj akademiji...

Nastup na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu

8. 6. 2018. u 00:13,
Juraj Fulir

7.06.2018.

Muzička akademija, Sveučilište u Zagrebu

Solo u skladbi 'La vergine degli angeli' iz opere „Moć sudbine“ izvela je Lidija Horvat Dunjko.
Pratnju na glasoviru izveo je Antonijo Marijić.

Izveli smo: 'Milost', 'Zdravo tilo', 'Široka je', 'La vergine degli angeli', 'Jadranu'

Svečana akademija u prigodi 170....

Svečana akademija u prigodi 170. obljetnice hrvatske državne zastave

8. 6. 2018. u 00:08,
Juraj Fulir

5.06.2018.

Hrvatski institut za povijest, Zagreb

Izveli smo: 'Lijepa naša', 'Hrvatski barjak', 'Prosto zrakom', 'Vila Velebita'

IX. međunarodno natjecanje pjevačkih...

IX. međunarodno natjecanje pjevačkih zborova "Zlatna lipa"

3. 6. 2018. u 01:13,
Juraj Fulir

2.06.2018.

Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice

U natjecanju su sudjelovala 27 zbora, ansambla i kulturno umjetnička društva iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Unatoč jakoj konkurenciji ušli smo u natpjevavanje kao jedini predstavnik Hrvatske te smo obranili prošlogodišnje zlato.
U natpjevavanju su sudjelovala tri zbora iz Slovenije te jedan zbor iz Bosne i Hercegovine.

Čestitamo Goriškom komornom zboru iz Nove Gorice (Slovenija) na osvajanju grand prix natjecanja.
Čestitamo i ostalim dionicima natjecanja – izuzetna nam je čast upoznati, čuti i naučiti korisna znanja od svih dionika natjecanja.

Izveli smo: 'Milost', 'Široka je', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu' i 'Ti, samo ti'

Audicija za "51. Susret...

Audicija za "51. Susret hrvatskih pjevačkih zborova"

1. 6. 2018. u 20:43,
Juraj Fulir

30.05.2018.

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

Izveli smo: 'Milost', 'Široka je', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu', 'Široka je', 'Ti, samo ti' i 'Juliška'

Sveta Misa na hrvatskom

Sveta Misa na hrvatskom

29. 5. 2018. u 19:56,
Juraj Fulir

27.05.2018.

Katedrala svete Terezije Avilske, Subotica, Srbija

Izveli smo: 'Magnificat', 'Kyrie', 'Sactus', 'Agnus Dei', 'Svrši stopi moje', 'Zdravo tilo', 'Salve Regina', 'Regina caeli', 'Ave Verum', 'Otče naš', 'Milost', 'Jubilate Deo'

Sveta Misa na mađarskom

Sveta Misa na mađarskom

29. 5. 2018. u 19:56,
Juraj Fulir

27.05.2018.

Katedrala svete Terezije Avilske, Subotica, Srbija

Izveli smo: 'Magnificat', 'Kyrie', 'Sanctus', 'Agnus Dei', Laudate Dominum de caelis', 'Ave Verum', 'Jubilate Deo'

Musica Sacra - Susret glazbenih...

Musica Sacra - Susret glazbenih tradicija istoka i zapada

28. 5. 2018. u 17:39,
Juraj Fulir

26.05.2018.

Sinagoga u Novom Sadu, Srbija

Izveli smo: 'Kyrie', 'Gloria', 'Salve Regina', 'Regina caeli', 'Zdravo tilo', 'Svrši stopi moje', 'Magnifikat', 'Ave verum', 'Laudate Dominum de caelis', 'Jubilate Deo'

1. revija zborova Sveučilišta u Zagrebu

1. revija zborova Sveučilišta u Zagrebu

28. 5. 2018. u 10:01,
Juraj Fulir

25.05.2018.

Hrvatsko narodno kazalište, Varaždin

Solo u skladbi 'La vergine degli angeli' iz opere „Moć sudbine“ otpjevala je Mia Maltar.
Julišku je pratio instrumentalni sastav Akademskog muškog zbora FER-a.

Izveli smo: 'Milost', 'Široka je', 'Sutra će te ponit', 'La vergine degli angeli', 'Jadranu' i 'Juliška'

Obilježavanje 25. obljetnice...

Obilježavanje 25. obljetnice Akademije tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ)

21. 5. 2018. u 17:39,
Juraj Fulir

21.05.2018.

Stara gradska vijećnica, Zagreb

Izveli smo: 'Hrvatska himna', 'Prosto zrakom', 'Vila Velebita', 'Široka je', 'Polegla je', 'Jadranu'

I. godišnji koncert Akademskog muškog...

I. godišnji koncert Akademskog muškog zbora FER-a

19. 5. 2018. u 15:40,
Juraj Fulir

17.05.2018.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Prvim godišnjim koncertom predstavili smo svoj rad i djelovanje od osnivanja u siječnju 2016. godine.

U goste nam je došao ženski vokalni ansambl "Petrus", Hrvatskog pjevačkog društva "Slavulj" Petrinja koji je izveo nekoliko svojih skladbi.
Posebna gošća koncerta prof. Lidija Horvat Dunjko s nama je izvela 'La vergine degli angeli' iz opere „Moć sudbine“.
Na glasoviru nas je pratio Vedran Mihal.
Solo dionice u skladbama 'Bodulska balada' i 'Ti, samo ti' izveo je Krešimir Klepo.
Za kraj smo otpjevali Julišku uz instrumentalnu pratnju: Mislav Magerl i Zvonimir Miličević na tamburicama, Filip Štivičić na Cajón-u, Jakov Jurinić na glasoviru te Krešimir Klepo na gitari.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom: Fakultet elektrotehnike i računarstvaCroatia osiguranjeKončar elektroindustrija te kutinske elektroničke kompanije SELK.

Snimku cijelog koncerta možete pogledati ovdje: https://tinyurl.com/ybsejkrc

Izveli smo: 'Kyrie', 'Gloria', 'Regina Caeli', 'Milost', 'Otče naš', 'Jubilate Deo', 'Polegla je', 'Široka je', 'Mramor moste', 'Omili mi', 'Prosto zrakom', 'Vila Velebita', 'Bodulska balada', 'Ti, samo ti', 'La vergine degli angeli', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu', 'Juliška'

Koncert u Bakru

Koncert u Bakru

14. 5. 2018. u 13:21,
Juraj Fulir

13.05.2018.

Crkva sv. Andrije, Bakar

Izveli smo: 'Ave Maria', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Kyrie', 'Gloria', 'Zdravo tilo', 'Ave Verum', 'Magnificat', 'Hvali duše moja', 'Otče naš', 'Milost', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo', 'Čežnja za domom', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu'

VIII. Festa choralis

VIII. Festa choralis

11. 5. 2018. u 23:51,
Juraj Fulir

11.05.2018.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Izveli smo: 'Sutra će te ponit', 'Jadranu'

Koncert u sklopu međunarodnog DAM...

Koncert u sklopu međunarodnog DAM festivala

15. 4. 2018. u 22:11,
Juraj Fulir

8.04.2018. u 20 sati

Sveučilišna knjižnica i amfiteatar, Priština, Kosovo

Koncert u sklopu međunarodnog DAM festivala.
Na koncertu su nastupili i: Hrvatsko pjevačko društvo “Slavulj’’

"Slavulj" su na tamburicama pratili naši članovi: Mislav Magerl Zvonimir Miličević te na klaviru Jakov Vidulić.
Solo u skladbi "Kaljinka": Maja Ostojić

Izveli smo: "Kyrie", "Regina Caeli", "Jubilate", "Ave Verum", "Milost", "Široka je", "Mramor moste", "Sutra će te ponit", "Jadranu", "Kalinka"

Zajednički smo izveli: "Neka cijeli ovaj svijet"

Sveta Misa i koncert

Sveta Misa i koncert

15. 4. 2018. u 21:34,
Juraj Fulir

8.04.2018. u 11 sati

Crkva sv. Katarine, Peć, Kosovo

Izveli smo: "Hvali duše moja", "Kyrie", "Gloria", Sanctus", "Agnus Dei", "Magnificat", "Amen", "Zdravo Tilo", "Salve Regina", "Regina Caeli", "Ave Verum", "Milost", "Čežnja za domom", "Jubilate Deo"

Koncert duhovne glazbe

Koncert duhovne glazbe

15. 4. 2018. u 21:14,
Juraj Fulir

7.04.2018.

Crkva Gospe od Dobrog savjeta, Klina, Kosovo

Na koncertu su nastupili i: Hrvatsko pjevačko društvo “Slavulj’’.

Izveli smo: "Kyrie", "Salve Regina", "Regina Caeli", "Ave Verum", "Otče naš", "Milost", "Laudate Dominum de Caelis", "Jubilate Deo"

Koncert zborske glazbe - Koncert...

Koncert zborske glazbe - Koncert prijateljstva

15. 4. 2018. u 21:04,
Juraj Fulir

6.04.2018.

Kino dvorana „Jusuf Gervalla“, Peć, Kosovo

Nastupili su i: Hrvatsko pjevačko društvo “Slavulj’’ te "Siparantum Choir".

"Slavulj" su na tamburicama pratili naši članovi: Mislav Magerl Zvonimir Miličević te na klaviru Vedran Mihal.
Solo u skladbi "La vergine degli angeli": Arita Bajraktari
Solo u skladbi "Kaljinka": Maja Ostojić

Izveli smo: "Jubilate Deo", "Ave Verum", "Milost", "Široka je", "Mramor moste", "Omili mi", "Sutra će te ponit", "Jadranu", "La vergine degli angeli", "Kaljinka"

Zajednički smo izveli: "Neka cijeli ovaj svijet"

Obilježavanje 200 godina od rođenja...

Obilježavanje 200 godina od rođenja Petra Preradovića

19. 3. 2018. u 12:19,
Juraj Fulir

18.03.2018. u 15 sati

Rodna kuća Petra Preradovića, Grabrovnica

Obilježavanje 200. godišnjice rođenja Petra Preradovića, najplodnijeg i najomiljenijeg pjesnika ilirskoga preporodnog doba. Preradović nam i danas govori u svojim najintimnijim stihovima u kojima pjeva ljubav, hrvatsku domovinu i jezik.

...
Ljub' si, rode, jezik iznad svega,
U njem živi, umiri za njega!
Po njemu si sve čto jesi:
Svoje tielo, udo svieta,
Bus posebnog svoga cvieta
U naroda silnoj smjesi.
Bez njega si bez imena,
Bez djedova, bez vnuka.
U prošasti sjena puka,
Ubuduće niti sjena!

Sveta Misa u Crkvi svetog Vida u...

Sveta Misa u Crkvi svetog Vida u Pitomači

19. 3. 2018. u 12:18,
Juraj Fulir

18.03.2018. u 11 sati

Crkva sv. Vida, Pitomača

Sveta Misa i koncert u Kaštel Kambelovcu

Sveta Misa i koncert u Kaštel Kambelovcu

12. 3. 2018. u 11:55,
Juraj Fulir

11.03.2018.

Crkva sv. Mihovila, Kaštel Kambelovac

Svetu Misu uveličali smo gregorijanskim koralima i duhovnim skladbama iz našeg repertoara. Psalam je otpjevao naš član, Zvonimir Miličević. Nakon svete Mise održali smo i kratak koncert.

Izveli smo: 'Magnificat', 'Kyrie', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Nek mi se jezik, Ps. 137.', 'Slava Tebi Kriste Bože', 'Svrši stopi moje', 'Zdravo tilo', 'Salve Regina', 'Ave Verum', 'Otče naš', 'Milost', 'Jubilate Deo'

Koncert zborske glazbe u Kaštel...

Koncert zborske glazbe u Kaštel Štafiliću

12. 3. 2018. u 22:13,
Juraj Fulir

10.03.2018.

Pastoralni centar, Dom sv. Lucije, Kaštel Štafilić

U suradnji s našim domaćinima, HPD Bijaćka vila, održali smo koncert duhovne i svjetovne glazbe u prostranoj dvorani pastoralnog centra doma sv. Lucije. Naši domaćini pod ravnanjem Andre Čale izveli su „Jesus bleibet meine Freude“ BWV 147. (J. S. Bach) i „Svet“ iz mise u čast svetog Nikole Tavelića, fra Bernardina Sokola, uz pratnju Mirka Jankova na orguljama, Mihaela Vorela na violončelu te Ane Mandić na oboi.

Izveli smo: 'Kyrie', 'Ave Regina caelorum', 'Salve Regina', 'Zdravo tilo', 'Ave verum', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo', 'Čežnja za domom', 'Široka je', 'Mramor moste', 'Prosto zrakom', 'Vila Velebita', 'Omili mi', 'Sutra će te ponit', 'Jadranu'

Više
Božićni koncert FER-a

Božićni koncert FER-a

23. 12. 2017. u 10:35,
Juraj Fulir

22.12.2017.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Svoj posljednji koncert ove kalendarske godine posvetili smo božićnom domjenku FER-a na kojem su prisustvovali svi zaposlenici FER-a.

Izveli smo: 'Milost', 'Jubilate Deo', 'The little drummer boy', 'Veseli se Majko Božja'

Tradicionalni XXIII. Koncert „U...

Tradicionalni XXIII. Koncert „U susret Božiću 2017.“

23. 12. 2017. u 10:52,
Juraj Fulir

19.12.2017.

Crkva Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, Zagreb

Izveli smo: 'Missa „Orbis factor“ Kyrie', 'Salve Regina', 'Milost', 'Laudate Dominum', 'Laudate Dominum de caelis', 'Jubilate Deo', 'Missus venit', 'Veseli se Majko Božja'

Sveta Misa u crkvi Marije Pomoćnice...

Sveta Misa u crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji

17. 12. 2017. u 23:17,
Juraj Fulir

14.12.2017.

Župa B. D. Marije Pomoćnice - Knežija, Zagreb

Sveta misa na latinskom u sklopu duhovne obnove za studente.

Izveli smo: 'Missa „Orbis factor“ Kyrie', 'Sanctus', 'Agnus Dei', 'Alleluia', 'Missus venit', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Jubilate Deo'

XXII. Međureligijski koncert

XXII. Međureligijski koncert

23. 12. 2017. u 11:08,
Juraj Fulir

10.12.2017.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Međureligijski koncert u okviru programa Universitas cantat.

Izveli smo: 'Missa „Orbis factor“ Kyrie', 'Otče naš', 'Milost', 'Jubilate Deo'

Promocija prvostupnika inženjera

Promocija prvostupnika inženjera

23. 12. 2017. u 11:09,
Juraj Fulir

2.12.2017. u 11 sati

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Svečana promocija prvostupnika inženjera koji su završili, odnosno koji će završiti studij u ovoj akademskoj godini.

Izveli smo: 'Omili mi u selu divojka', 'Oj ti vilo'

Promocija prvostupnika inženjera

Promocija prvostupnika inženjera

23. 12. 2017. u 11:09,
Juraj Fulir

2.12.2017. u 9 sati

Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

Svečana promocija prvostupnika inženjera koji su završili, odnosno koji će završiti studij u ovoj akademskoj godini.

Izveli smo: 'Omili mi u selu divojka', 'Oj ti vilo'

Nastup povodom Dana Hrvatskih studija

Nastup povodom Dana Hrvatskih studija

17. 11. 2017. u 09:38,
Juraj Fulir

16.11.2017.

Preporodna dvorana Narodnog doma u Zagrebu

2. međunarodno natjecanje zborova i...

2. međunarodno natjecanje zborova i vokalnih sastava "Festival glazbe Zagreb"

5. 11. 2017. u 11:06,
Juraj Fulir

4.11.2017.

Mala dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Međunarodno natjecanje zborova i vokalnih sastava održano je u sklopu Festivala glazbe Zagreb. Cilj Festivala je popularizacija zborske glazbe, podizanje razine umjetničkih dometa domaćih zborova, stvaranje bogatog fundusa vokalnih skladbi domaćih autora kao i promoviranje tambure i bogate orkestralne tamburaške literature iz hrvatske i svjetske baštine.

Natjecao se 21 zbor i vokalni ansambl raspoređen po težinskim kategorijama. Članovi vrlo stroge ocjenjivačke komisije bili su J. Jerković, Z. Šljivac i G. Jerković.

Ostvarili smo pobjedu u najtežoj kategoriji. S ostvarenih 89 bodova osvojili smo srebro. Stručna ocjenjivačka komisija dodjelila nam je posebnu novčanu nagradu za najbolji zbor. U najtežoj kategoriji sudjelovalo je 7 zborova od kojih su čak 3 pod vodstvom našeg maestra Josipa degl' Ivellia. Broncu je osvojio Mješoviti pjevački zbor Emil Cossetto, a srebro Hrvatsko pjevačko društvo Slavulj.

Izveli smo:  'Otče naš', 'Jubilate Deo', 'Ave Verum', 'Mramor moste'

Dies Academicus

Dies Academicus

4. 11. 2017. u 14:21,
Juraj Fulir

3.11.2017. u 17 sati

Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb

 

Dies Academicus

Dies Academicus

6. 11. 2017. u 11:42,
Juraj Fulir

3.11.2017. u 11 sati

Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb

 

Koncert duhovne glazbe u čast...

Koncert duhovne glazbe u čast Nadvojvode Karla Habsburškog

28. 10. 2017. u 13:04,
Juraj Fulir

27.10.2017. u 19:30 sati

Akademska crkva Svete Katarine, Gornji grad, Zagreb

U organizaciji:
ZAJEDNICE AUSTRIJANACA U HRVATSKOJ - ZAGREB
GEMEINSCHAFT DER ÖSTERREICHER IN KROATIEN - ZAGREB

Koncert u cistercitskoj opatiji Stična

Koncert u cistercitskoj opatiji Stična

11. 6. 2017. u 15:58,
Juraj Fulir

11.06.2017.

Cistercitska opatija Stična, Slovenija

Cisterciti ili Ordo cisterciensis jest monaški red osnovan svršetkom 11. stoljeća u Francuskoj. Opatija u Stični najstariji je slovenski cistercitski samostan i jedini koji još uvijek djeluje na teritoriju Slovenije. Temelji samostana postavljeni su još u 12. stoljeću. te brzo postaje religioznim, kulturnim i ekonomskim središtem. U vrijeme procvata brojila je dvije stotine monaha, a danas ih je jedva petnaestak.

U opatiji smo animirali svetu misu u 10 sati nakon koje smo održali prigodan koncert.

Izveli smo: 'Hvali duše moja', 'Kyrie', 'Gloria', 'Gregorijanski koral: Aleluja', 'Milost', 'Tajna vjere i Amen', 'Zdravo Tilo', 'Ave Maria', 'Ave Regina Caelorum', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Otče naš', 'Čežnja za domom', 'Ave Verum', 'Laudate Dominum', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo'.

Koncert u dominikanskoj crkvi...

Koncert u dominikanskoj crkvi Kraljice svete krunice

8. 6. 2017. u 10:13,
Juraj Fulir

6.06.2017.

Dominikanska crkva Kraljice svete krunice, Zagreb

Izveli smo: 'Ave Maria', 'Ave Regina Caelorum', 'Salve Regina', 'Regina Caeli', 'Kyrie', 'Gloria', 'Milost', 'Otče naš' 'Magnificat', 'Čežnja za domom', 'Ave Verum', 'Zdravo Tilo', 'Laudate Dominum', 'Laudate Dominum de Caelis', 'Jubilate Deo', 'Hvali duše moja'

8. međunarodno natjecanje pjevačkih...

8. međunarodno natjecanje pjevačkih zborova "Zlatna lipa Tuhlja 2017.“

5. 6. 2017. u 09:38,
Juraj Fulir

3.06.2017.

Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice

"Zlatna lipa Tuhlja" je međunarodno natjecanje ženskih, muških i mješovitih zborova te vokalnih skupina. Održava se svake godine u Termama Tuhelj u kongresnom centru hotela Well.

Izveli smo: 'Ave Verum', 'Jubilate Deo', 'Mramor moste', 'Zdravo tilo' te 'Kaljinka'.
Solo 'Kaljinke' otpjevao je Roko Radovan

Koncert "Suglasje crkvene glazbe...

Koncert "Suglasje crkvene glazbe istoka i zapada"

22. 5. 2017. u 12:55,
Juraj Fulir

21.05.2017.

Muzej Mimara, Zagreb

Ovim koncertom, u susret zajedničkog slavlja Duhova, spojena je crkvena kultura istoka i zapada glazbenim dijelima koja su se prožimala kroz stoljeća dviju religijskih tradicija prije i poslije Crkvenog raskola u XI. stoljeću.

Izveli smo: 'Ave Maria (Antiphona)', 'Ave Regina Caelorum', 'Regina Caeli', 'Salve Regina', 'Kyrie', 'Gloria i Amen', 'Laudate Dominum', 'Ave Verum', 'Laudate Dominum De Caelis', 'Jubilate Deo'

Papinski hrvatski zavod i crkva sv....

Papinski hrvatski zavod i crkva sv. Jeronima: koncert

11. 5. 2017. u 14:32,
Juraj Fulir

7.05.2017. u 19 sati

Papinski hrvatski zavod i crkva sv. Jeronima, Rim

Papinski hrvatski zavod i crkva sv....

Papinski hrvatski zavod i crkva sv. Jeronima: sv. Misa

11. 5. 2017. u 14:20,
Juraj Fulir

7.05.2017. u 18 sati

Papinski hrvatski zavod i crkva sv. Jeronima, Rim

 

San Lorenzo in Lucina: sv. Misa

San Lorenzo in Lucina: sv. Misa

11. 5. 2017. u 14:13,
Juraj Fulir

7.05.2017. u 12 sati

San Lorenzo in Lucina, Rim

Bazilika sv. Antuna Padovanskog na...

Bazilika sv. Antuna Padovanskog na papinskom Sveučilištu Antonianum: sv. Misa

11. 5. 2017. u 14:25,
Juraj Fulir

7.05.2017. u 10 sati

Bazilika sv. Antuna Padovanskog na papinskom Sveučilištu Antonianum, Rim

San Salvatore in Lauro (Fundacija D....

San Salvatore in Lauro (Fundacija D. Bartolucci): koncert

11. 5. 2017. u 14:29,
Juraj Fulir

6.05.2017. u 21 sat

San Salvatore in Lauro, Rim

San Salvatore in Lauro (Fundacija D....

San Salvatore in Lauro (Fundacija D. Bartolucci): sv. Misa

11. 5. 2017. u 14:26,
Juraj Fulir

6.05.2017. u 18 sati

San Salvatore in Lauro, Rim

100. godišnjica rođenja msgr....

100. godišnjica rođenja msgr. Domenica Bartoluccija

26. 4. 2017. u 20:14,
Juraj Fulir

24.04.2017.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

U sklopu europske proslave 100. godišnjice rođenja kardinala Domenica Bartoluccija održan je veliki koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Sudionici koncerta bili su Mješoviti pjevački zbor Emil Cossetto iz Zagreba, Hrvatsko pjevačko društvo Slavulj iz Petrinje te Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Kardinal Domenico Bartolucci bio je cijenjeni svećenik, glasoviti skladatelj i glazbenik. Preminuo je 11. studenog 2013. godine u Rimu, u 97. godini života.

Bio je ravnatelj Papinskoga glazbenog zbora "Cappella Musicale Pontificia Sistina" i to neprekidno od 1956. do 1997. godine stvorivši brojna glazbena djela u kojima vješto ističe ljepotu polifonije, od kojih su se neka čula i na ovom koncertu.

Sveta Misa i koncert u crkvi svetog...

Sveta Misa i koncert u crkvi svetog Pavla apostola

23. 4. 2017. u 14:48,
Juraj Fulir

23.04.2017.

Crkva svetog Pavla apostola, Retkovec-Zagreb

Nedjeljnu svetu misu animirali smo misnim odgovorima te izvođenjem korala i skladbi na hrvatskom, latinskom i staroslavenskom jeziku, a nakon mise izveli smo i kratak koncert.

Župa sv. Pavla apostola u zagrebačkom naselju Retkovec postoji od 1965. godine. Kako bi ju zadržali njeni su župljani prošli kroz mnoge probleme, o kojima pročitajte u povijesti župe.

Na orguljama nas je pratio Alan Kljaić, a psalam Mate Lešćana 'Zahvaljujte Gospodinu' otpjevao je naš član Matija Milišić.

Izveli smo: 'Hvali duše moja Gospoda', 'Missa Orbis Factor', 'Svrši stopi moje', 'Amen i Tajna vjere', 'Zdravo tilo', 'Regina Caeli', 'Magnificat', 'Milost', 'Čežnja za domom' i 'Jubilate Deo'.

VII. Festa Choralis

VII. Festa Choralis

22. 4. 2017. u 01:00,
Juraj Fulir

21.04.2017.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Festa Choralis smotra je zborova, vokalnih ansambala, klapa i glazbenih sastava Sveučilišta u Zagrebu, u okviru programa 'Universitas Cantat' pod visokim pokroviteljstvom rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa.

Smotru je organiziralo Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, na čelu s dekanom prof.dr.sc. Hrvojem Brkićem. Glavni koordinator smotre bio je naš maestro Josip degl' Ivellio.

Veliki koncert povodom 5. rođendana...

Veliki koncert povodom 5. rođendana Rezonance

15. 3. 2017. u 09:35,
Juraj Fulir

14.03.2017.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Naše dražesne kolegice iz ženskog vokalnog sastava 'Rezonanca' proslavile su 5 godina aktivnog postojanja i uljepšavanja svijeta bajnim vokalnim harmonijama.

U tu svrhu održan je veliki koncert na FER-u na kojem mi gostujemo.

Izveli smo: 'Čežnja za domom' i 'Juliška'

Koncert duhovne glazbe u Pitomači

Koncert duhovne glazbe u Pitomači

19. 2. 2017. u 01:21,
Juraj Fulir

12.02.2017.

Crkva svetog Vida, Pitomača

Povodom Stepinčeva i nadolazećeg Valentinova, u suradnji s Hrvatskim pjevačkim društvom "Slavulj" iz  Petrinje održali smo veliki koncert duhovne glazbe u crkvi svetog Vida u Pitomači. Koncert je nastao u organizaciji Centra za kulturu "Drago Britvić" pod pokroviteljstvom Općine Pitomača i Družbe "Braća hrvatskog zmaja".

U divnoj akustici crkve naš je duhovni repertoar dobio posebnu plemenitost, a zajedničkim izvođenjem 'Ave Regina' i 'Kyrie' stvorili smo jedinstven doživljaj monaške tradicije naizmjeničnim pjevanjem stihova (tzv. antifonalna psalmodija).

Prvi nastup u novoj godini obilježili smo prvim izvođenjem skladbi 'Čežnja za domom' E. Cossetta i 'Jubilate Deo' D. Bartoluccia.

Izveli smo:  'Ave Regina', 'Kyrie iz Missa Orbis factor', 'Milost', 'Čežnja za domom' i 'Jubilate Deo'.

Više
Božićni koncert FER-a

Božićni koncert FER-a

10. 1. 2017. u 15:19,
Juraj Fulir

23.12.2016.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Tradicionalni XXII. Koncert „U susret...

Tradicionalni XXII. Koncert „U susret Božiću 2016.“

11. 1. 2017. u 23:03,
Juraj Fulir

22.12.2016.

Crkva Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, Zagreb

Prigodan koncert na predstavljanju...

Prigodan koncert na predstavljanju projekta 'Rekonstrukcija studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje'

14. 3. 2017. u 09:30,
Juraj Fulir

20.12.2016.

Francuski paviljon Studentskog centra, Zagreb

I. Sveučilišni Božićni koncert

I. Sveučilišni Božićni koncert

14. 3. 2017. u 09:31,
Juraj Fulir

18.12.2016.

Crkva Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu​​, Zagreb

170. obljetnica hrvatske himne

170. obljetnica hrvatske himne

14. 3. 2017. u 09:31,
Juraj Fulir

3.12.2016.

Kino dvorana Hrvatskog doma, Glina

Promocija prvostupnika FER-a

Promocija prvostupnika FER-a

14. 3. 2017. u 09:36,
Juraj Fulir

3.12.2016. u 10 sati

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Dan FER-a

Dan FER-a

14. 3. 2017. u 09:37,
Juraj Fulir

25.11.2016.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Promocija magistara inženjera FER-a

Promocija magistara inženjera FER-a

14. 3. 2017. u 12:51,
Juraj Fulir

23.10.2016. u 13 sati

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog​, Zagreb

Promocija magistara inženjera FER-a

Promocija magistara inženjera FER-a

14. 3. 2017. u 12:52,
Juraj Fulir

23.10.2016. u 9 sati

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Godišnji koncert Akademskog zbora...

Godišnji koncert Akademskog zbora Veterinarskog fakulteta „Ab Ovo“ Sveučilišta u Zagrebu

14. 3. 2017. u 12:52,
Juraj Fulir

15.06.2016.

Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu

VI. Festa Choralis

VI. Festa Choralis

14. 3. 2017. u 12:53,
Juraj Fulir

3.06.2016.

Hrvatski glazbeni zavod, Zagreb

Svečani koncert povodom 450....

Svečani koncert povodom 450. obljetnice Sigetske bitke "Pjevajmo Domovini"

14. 3. 2017. u 12:54,
Juraj Fulir

28.05.2016.

Stari grad, Hrvatska Kostajnica

Veliki koncert "Pjevajmo Domovini" održan je unutar starih zidina veličanstvene utvrde pored rijeke Une u Hrvatskoj Kostajnici, Starom gradu Zrinskih. Ovime je označen početak obilježavanja 450. obljetnice slavne Sigetske bitke.
Sudjelovali su: Hrvatsko pjevačko društvo “Slavulj” Petrinja, Akademski zbor “Ab ovo” Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tamburaški orkestar “Gaj” Zagreb, Tihana Herceg Ivšić (mezzosopran), Dario Sabol (glasovir) i naravno mi.
Dirigirali su Krešimir Račić i Josip degl’ Ivellio.

Izvodile su se razne domoljubne skladbe, a za kraj smo zajedničkim snagama izveli:

 • Ivan pl. Zajc (tekst: August Šenoa): 'Živila Hrvatska'
 • Vatroslav Lisinski (Dimitrije Demeter): 'Prosto zrakom'
 • Giuseppe Verdi: 'Va pensiero'
 • Ivan pl. Zajc: 'Domovini i ljubavi'
 • Alfi Kabiljo: 'Tvoja zemlja'
 • ​Jakov Gotovac: 'O zemljo moja'
 • Emil Cossetto: 'Moja Diridika' i 'Letovanić'
 • Ivan pl. Zajc: 'U boj, u boj'

Mi smo izveli: 'Polegla je', 'Pozdrav domovini', 'Oj ti vilo Velebita'

Otvorenje izložbe Borisa Grkovića -...

Otvorenje izložbe Borisa Grkovića - Tragovima madonera

14. 3. 2017. u 12:54,
Juraj Fulir

18.05.2016.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Na FERu je održana izložba ikona autora Borisa Grkovića pod nazivom "Tragovima madonera". Na njima su predstavljeni motivi hrvatskog katoličkog nasljeđa između 12 i 16 stoljeća. Predgovor o samoj izložbi, te njenoj važnosti održali su mons. Ivan Šaško, prof. dr. sc. Damir Boras, te naš prefekt prof. dr. sc. Mislav Grgić. 

Ovo je bio naš prvi javni nastup, svega četiri mjeseca nakon osnutka s nešto ozbiljnijim repertoarom u ondosu na prethodni. Naša ljupka gošća večeri Klasja Modrušan, sopran, te naš član Vedran Mihal, glasovir, izveli su 'Gulio Caccini: Ave Maria', te smo zajednički izveli 'La vergine degli angeli'.

 

Izveli smo: 'Kyrie', 'Ave Regina', 'La vergine degli angeli', 'Zdravo tilo', 'Milost'

Promocija doktora znanosti i umjetnosti

Promocija doktora znanosti i umjetnosti

14. 3. 2017. u 12:56,
Juraj Fulir

17.04.2016. u 14 sati

Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb

Promociju čak 167 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu uveličali smo svojim glasovima i dobrim raspoloženjem

 

Izveli smo: 'Hrvatska himna' i 'Gaudeamus Igitur'. 

Promocija doktora znanosti i umjetnosti

Promocija doktora znanosti i umjetnosti

14. 3. 2017. u 12:57,
Juraj Fulir

17.04.2016. u 10 sati

Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb

Promociju čak 163 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu uveličali smo svojim glasovima i dobrim raspoloženjem.

 

Izveli smo: 'Hrvatska himna' i 'Gaudeamus Igitur'. 

Promocija prvostupnika FERa

Promocija prvostupnika FERa

14. 3. 2017. u 12:57,
Juraj Fulir

9.04.2016.

Fakultet eletrotehnike i računarsva

Svoj prvi nastup posvetili smo našim kolegicama i kolegama, tadašnjim prvostupnicima, kojima smo uljepšali promociju svojim skromnim početničkim repertoarom.

 

Izveli smo: 'Hrvatska domovina', 'Gaudeamus Igitur', 'Polegla je trava detela' i 'Sinoć kad sam ti proša'.

Više