Obavijesti

POZIV NA AUDICIJE

Pozivamo sve brucošestudente i djelatnike FER-a sve zainteresirane za muško zborsko pjevanje (nije uvjet da ste s FER-a), da se pridruže najvećem muškom zboru u Hrvatskoj!

Naglašavamo da nije uvjet biti ni na koji način povezan s FER-om. Svi zainteresirani za muško zborsko pjevanje su dobrodošli!

Provjera vokalnih sposobnosti (raspon glasa na temelju odsviranih tonova) održat će se prije i nakon redovnih proba u dvorani B5 Fakulteta elektrotehnike i računarstva:

utorkom, 9. i 16. listopada  te  petkom, 13. i 20. listopada,
u terminima 16:30 - 17:00 sati  i  18:30 - 19:00 sati

Navedene termine možete pronaći i u našem kalendaru.

Ako kanite doći na audicije, molimo Vas ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Autor: Juraj Fulir
Nastup na virtualnom koncertu u...

U subotu, 23.5.2020., nastupili smo, kao posebni gosti izvođači s čak 5 skladbi, na našem prvom virtualnom koncertu u sklopu 3. susreta zborova glazbenih škola u organizaciji Glazbena škola Zlatka Grgoševića u Sesvetama koja ove godine slavi 40 godina postojanja i 120 godina od rođenja hrvatskog skladatelja i pedagoga po kojem nosi ime.

U ovom jedinstvenom i za nas povijesnom koncertu, osim nas, sudjelovali su školski zborovi iz Zagreba, Zadra, Osijeka i Sesveta. Koncert je slušalo nekoliko tisuća mladih koji pohađaju glazbene škole diljem Hrvatske.

Također, koncertu je prethodilo predavanje našeg maestra Josip Degl' Ivellio o jednom od najvećih promicatelja zborske glazbe - Emilu Cossettu.

U nastavku obavijesti nalazi se poveznica na koncert. Uživajte!

Autor: Juraj Fulir
Note ljubavi za djecu u Bistri

Note ljubavi za djecu u Bistri humanitarna je akcija Zbora za prikupljanje novčane pomoći za djecu Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Osim nužnim potrepštinama, hunamitarnu akciju možete podržati i novčanim prilogom. Malim odricanjem možete pomoći djeci koja vode cjeloživotnu borbu.

Svoj prilog ovoj humanitarnoj akciji možete donirati skeniranjem bar koda (na plakatu) bankovnom aplikacijom na svom mobitelu ili uplatom na:

 

IBAN: HR5923600001101244382 
Model i poziv na broj: HR99
Opis plaćanja: AKMUZ FER - NOTE LJUBAVI ZA DJECU

Odazovite se jer i donacija od 10,00 kuna može donijeti osmijeh na dječjem licu!

 

Akcijom je do 13. prosinca 2019. prikupljeno

13,420.00 kuna

Autor: Juraj Fulir
Gala koncert muških zborova u...

Dragi pratitelji,

pozivamo Vas na Gala koncert muških zborova u velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda koji će se održati 9. studenoga 2019. godine u 20.00 sati.

Na koncertu sudjeluju dva najveća muška zbora u Republici Hrvatskoj, koja će svojim izvedbama gradu Zagrebu pružiti spektakl kakav nije održan već nekoliko desetljeća.

U goste iz Splita dolazi Gradski Zbor Brodosplit poznat po zavidnim uspjesima na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Kao domaćin i najveći muški zbor u Republici Hrvatskoj nastupa Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Karte je moguće kupiti od 23. listopada na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda za simboličnu cijenu od 30.00 kn. Radno vrijeme blagajne je od 11.00 do 13.00 sati i od 18.00 do 20.00 sati.

Autor: Juraj Fulir
Srebrna plaketa na 52. susretu...

Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva osvojio je srebrnu plaketu na 52. susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Rovinju, održanom 5. listopada 2019. godine.

Drugu godinu zaredom nastupio je na ovoj nacionalnoj manifestaciji s dugogodišnjom tradicijom koja na godišnjoj razini okuplja najbolje hrvatske amaterske zborove i ljubitelje zborskog pjevanja. Ove godine nastupilo je 13 hrvatskih pjevačkih zborova koji su odabrani na 10 županijskih i regionalnih smotri te 2 samostalna preslušavanja.

Čestitamo kolegicama i kolegama iz Akademskog zbora Filozofskoga fakulteta u Zagrebu "Concordia discors" koji su pobjednici ovog natjecanja i osvajači Grand Prixa. Također, čestitamo i svim ostalim natjecateljima na postignutom uspjehu!

Ovo je dobar početak sezone u kojoj nas očekuje mnoštvo uzbudljivih nastupa i novih skladbi. Stoga, pozivamo Vas da nas poslušate na nastupima i pratite putem društvenih medija.

Autor: Juraj Fulir
Početak pjevačke sezone 2019./2020.

Obavještavamo Vas da pjevačka sezona našeg zbora počinje u petak, 13. rujna 2019. U novoj sezoni očekuje nas pregršt koncerata, proba i drugih iznenađenja... Pozivamo sve zainteresirane muške osobe, koje bi se htjele pridružiti Akademskom muškom zboru Fakulteta elektrotehnike i računarstva, da dođu u uredovno vrijeme proba.

Pozivam drage i vjerne pratitelje našeg zbora da nas i dalje podupiru i u ovoj sezoni. Vaša pristunost i pljesak naša su nagrada za sav uložen trud!

Autor: Karlo Knežević

Dragi sadašnji i bivši studenti i djelatnici FER-a,

početak je nove zborske sezone te Vas sve srdačno pozivamo da nam se pridružite.

Zbor Vam može ponuditi sudjelovanje na brojnim nastupima, upoznavanje sa svijetom glazbe, a ponajviše mnoštvo druženja i nezaboravnih trenutaka sa zborovima diljem Hrvatske, ali i šire. Od Vas očekujemo redovnost i volju za pjevanjem.

Akademski muški zbor FER-a osnovan je u siječnju 2016. godine i sastoji se od 46 članova. Zbor predvodi vrhunski dirigent mo. Josip degl' Ivellio pod okriljem prefekta i dekana FER-a, prof. dr. sc. Mislava Grgića.

Ako volite pjevati i želite steći nezamjenjivo zborsko iskustvo ispunite obrazac, dođite na početak redovne probe i javite se našem maestru.
Svakako pročitajte i službenu obavijest našeg prefekta.

Autor: Juraj Fulir